Yandex Metrica

Sosyal medya bu fotoğraflarla çalkalanıyor! Gökyüzünde insana benzeyen cisim bu kez İstanbul'da görüntülendi! Gizemini koruyan bu cisim ne?

Sosyal medya bu fotoğraflarla çalkalanıyor! Gökyüzünde insana benzeyen cisim bu kez İstanbul'da görüntülendi! Gizemini koruyan bu cisim ne?

Günlerdir sosyal medyanın konuştuğu konular arasında yerini alan ve ne olduğu bilinmeyen insana benzer siyah cisim büyük merak uyandırmıştı. Muş, Hatay, Elazığ ve Kocaeli'nde görüntülenen o cisim bu kez İstanbul'da görüntülendi ve sosyal medya kullanıcıları cismin ne olduğunu iyiden iyiye merak etmeye başladı.

Yaşam

13.05.2024, 14:52

27 Nisan günü Muş'un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyünde  havada insana benzeyen bir cisim akşam saatlerinde koyunlarını otlatan Murat Koç tarafından ilk kez görülmüştü.

Gen V 2. sezon ne zaman çıkacak? Gen V dizisi Andre Anderson gerçekte öldü mü, neden yok? Gen V 2. sezon ne zaman çıkacak? Gen V dizisi... Haberi Görüntüle

KOYUNLARINI OTLATIRKEN GÖRDÜ

Murat Koç 27 Nisan akşamı gördüğü cisim hakkında, 'Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum.' dedi.

Bugün gül altına dilek koymayı unutmayın! Hıdırellez gecesi hangi dualar okunur ritüeller yapılır? Bugün gül altına dilek koymayı unutmayın! Hıdırellez gecesi hangi dualar... Haberi Görüntüle

'SANKİ TAKIM ELBİSE GİYMİŞLERDİ'

Hatay'da da aynı cisim 35 yaşındaki Ali Değirmenci tarafından görüntülenemsinin ardından gördüklerini anlatan Değirmenci, "Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı. Bir süre onları kamerayla çekime aldım ve daha sonra üçü de farklı noktalara yönlendi. Bir anda heyecanımı gizleyemedim" dedi.

Sosyal medya da olayın yayılmasının ardından ise aynı cisim sonrasında Kocaeli'de ve Elazığ'da  görüntülendi. 

Green Card (yeşil kart) başvuru sonuçları açıklandı mı? 2024 Green Card sonuçları! Green Card sorgulama ekranı Green Card (yeşil kart) başvuru sonuçları açıklandı mı? 2024 Green... Haberi Görüntüle

BU KEZ İSTANBUL'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Son olarak ise X hesabında 'hava forum' adlı hesap cismin İstanbul'da da görüntülendiğini paylaştı. Ancak cismin ne olduğu hakkında ise kimse henüz bir bilgi paylaşmadı.

Yüzüklerin Efendisi'nin Theoden'i Bernard Hill'den acı haber Yüzüklerin Efendisi'nin Theoden'i Bernard Hill'den acı haber Haberi Görüntüle

BİNLERCE YORUM YAĞDI

O görüntülerden sonra ise sosyal medya kullanıcıları bir kez daha ayağa kalktı ve binlerce yorum yapıldı. Bazı kullanıcılar komik yorumları ile kullanııları güldürüken bazı kullanıcılar ise teori yürütmeye başladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading