Yandex Metrica

Sitede Ara

Green Card (yeşil kart) başvuru sonuçları açıklandı mı? 2024 Green Card sonuçları! Green Card sorgulama ekranı

Green Card (yeşil kart) başvuru sonuçları açıklandı mı? 2024 Green Card sonuçları! Green Card sorgulama ekranı

Amerika'da yaşama hayalleri kuran binlerce vatandaş Green Card başvurusunda bulunmuş ve sonuçları merakla beklemekte. Ancak Green Card başvuruları için geri sayım başladı. Green Card sorgulama ekranını ve sonuçları merak eden binlerce vatandaş ise Green Card (yeşil kart) başvuru sonuçları açıklandı mı? Sorusuna yanıt arıyor. Adayların DV-2025 ve DV-2024 Katılımcı Durumunu online olarak takip edecek sorgulama ekranı ve merak edilenler haberimizde...  

Yaşam

09.05.2024, 11:36

ABD'de yaşamak isteyen binlerce vatandaş 7 Kasım 2023 günü Green Card başvurularını bitirmiş, merakla sonuçların açıklanmasını beklemeye koyulmuştu. Amerika'da yaşamak için Green Card başvurusu yapan adaylar merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı? Green Card sorgulama ekranı ve detayları haberimizde...

16 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Green Card başvurusunda bulunan adayların 4 Mayıs 2024 tarihinde  dvprogram.state.gov sitesinden açıklanacak sonuçların sorgulama ekranından açıklanacak. DV-2024 Katılımcılar katılımcılarının 4 Mayıs günü sonuçlarını öğrenebilecek. 

Başvuru sonuçlarını ise http://dvprogram.state.gov ekranından öğrenebileceksiniz.

Green Card başvurularını sorgulamak isteyen vatandaşlar ise internet sitesi üzerinden teyit numaraları (Confirmation Number) ile işlem yaparak sonuçları görüntüleyebilecek.

Teyit numarası 16 haneden oluşurken, başvuru yapan bireyin soyadı ve doğum yılı, kimlik doğrulama kodu ile sorgulama yapması gerekmektedir.

Adaylar sisteme giriş yaptıktan sonra seçilip seçilmediklerini öğrenebilecek, seçildikleri takdirde ise vize işlemleri, devam edecek başvurular ve uygulanması gereken adımları, randevu ve mülakat tarihleri hakkında detaylı bilgiler yer alacak.

Ayırca, ''DV-2025 Katılımcıların onay numaralarını en az 30 Eylül 2025 tarihine kadar saklamaları gerekmektedir." açıklamasına dikkat edilmesi gerekmektedir. 

Ayrıca ABD Dışişleri Bakanlığı ise DV başvuru sonuçlarını ayrıca bilgilendirmeyecek ve onay numarası vermeyecek. Adaylar e-posta yoluyla da bilgilendirilecek.

Bugün gül altına dilek koymayı unutmayın! Hıdırellez gecesi hangi dualar okunur ritüeller yapılır? Bugün gül altına dilek koymayı unutmayın! Hıdırellez gecesi hangi dualar... Haberi Görüntüle

GREEN CARD BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Amerika'da yaşama hayali kuran binlerce vatandaş her yıl Green Card başvurularını yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise Green Card başvuru süreçlerini yakından takip ederken Green Card başvuru şartlarını merak ediyor.

En az lise mezunu olmak şart ya da son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmayı belgelemek gerekiyor.

Başvurmak için 18 yaşın üstünde olmak,

Başvuruların resmi web sayfası üzerinden yapılması gerekiyor. 

Posta veya elden başvuru kesinlikle kabul edilmiyor.

Başvuru için istenilen fotoğraf verilen ölçülerle birebir aynı olması gerekiyor. 

Başvuru formunu doldurduktan sonra verilen konfirmasyon numarasını iyi saklamak gerekiyor. 

Verilen numarayı tekrar geri istenilemiyor.

Belirli bir maddi birikiminizin olması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading