Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nın foyası ortaya çıktı! Nagihan bombayı patlattı! İspiyon sezonu başlamıştır....

Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nın foyası ortaya çıktı! Nagihan bombayı patlattı! İspiyon sezonu başlamıştır....

Survivor All Star 2024 yılında damgasını vuran kırmızı takımdan Aleyna ve Yunus Emre'nin arasında yaşanan samimi davranışlar bu yıla damgasını vurdu. İzleyicilerin ikili araasındaki yakın davranışları dikkatlerden kaçmazken Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ve Aleyna'nın annesi de ikiliye birbirlerinden uzak durmaları konusunda uyarılarda bulunmuştu. Ancak yeni bölüm dokunulmazlık oyununda ise Nagihan herşeyi bi bir anlattı. İşte detaylar...  

Yaşam

08.05.2024, 19:06

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star 2024'te yarışmacılar zorlu ada hayatı ve parkurlarda mücadele ediyor. 

Kırmızı ve mavi takımdan oluşan yarışmada kıyasıya mücadele devam ederken, kırmızı takımdan Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyet izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. 

Yine mi alkolün etkisi? Eski eşi hakkında canlı yayın açtı şaşırtan açıklamalarıyla olay yarattı:Boşandım yenisi geldi... Yine mi alkolün etkisi? Eski eşi hakkında canlı yayın açtı... Haberi Görüntüle

UYARILARI DİNLEMEDİLER

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, 'Aleyna'dan uzak dur' çağrısı yaparken, Aleyna'nın annesi'de 'Yunus Emre'den uzak dur' uyarısında bulunmuştu.

Ancak her ikisi de uyarıları dikkate almayarak samimi davranışlarına devam etmişti. 

Evlilik vaadiyle kandırdı! Doktor olduğunu söyleyen dolanıdırıcının gerçek mesleği canlı yayında ortaya çıktı! Evlilik vaadiyle kandırdı! Doktor olduğunu söyleyen dolanıdırıcının gerçek mesleği canlı... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE HAKKINDA SÖZLERİ  OLAY OLDU

Son olarak ise Survivor All Star 102. Bölümde Acil Durum Konseyi düzenlendi. İzleyiciler Acil konseyin nedenini merak ederken Nagihan'ın söylemleri ise izleyicinin yüreklerini hoplattı.

Konseyde Aleyna Kalaycıoğlu, Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı'ya, "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada yani bilmiyorum kendi ailesine, işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama..." demesi dikkat çekti. 

Nihat Doğan'ın kirli çamaşırlarını ortaya döktü! Arzu Doğan boşanma nedenlerini açıkladı: Birçok kadınla... Nihat Doğan'ın kirli çamaşırlarını ortaya döktü! Arzu Doğan boşanma nedenlerini... Haberi Görüntüle

NAGİHANBİR BİR ANLATTI

Yunus Emre, ''İspiyon sezonu başlamıştır'' demesinden sonra ise Nagihan herşeyi tek tek anlatmaya başladı. 

Nagihan'ın 102. Bölüm fragman konuşmasında, "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı" demesi izleyicide büyük merak uyadırdı.

Yunus Emre ise Nagihan'ın sözlerinden sonra gerildi ve 'Ne diyor bu ya?' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading