Yandex Metrica

Survivor'da beklenmedik veda! İzleyiciler ters köşe oldu! Adaya veda eden isim herkesi çok şaşırttı!

Survivor'da beklenmedik veda! İzleyiciler ters köşe oldu! Adaya veda eden isim herkesi çok şaşırttı!

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star 2024, Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla son hız devam ediyor. Yarışmacıların ada hayatı ve parkurda zorlayıcı mücadeleler vermeye devam ediyorlar. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ve eleme potasına giren adaylar düello yarışında kozlarını paylaştı ve adaya veda eden isim belli oldu. İşte Survivor All Star 2024 adaya veda eden isim...

Yaşam

02.05.2024, 18:49

Survivor All Star, TV8 ekranalrında son hız devam ederken Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ı sunumuyla çekimler Dominik Cumhuriyeti'nde devam ediyor.

Ocak ayında başlayan kırmızı ve mavi takımdan oluşan Survivor All Star yarışmasında mücadele kaldığı yerden devam ediyor.

Birleşme partisindn sonra yarışmacılar bireysel olarak da yarışmalara devam etselerde dokunulmazlıkları kaybeden takımdaki yarışmacılar eleme potasına bir aday çıkartıyor.

'Bu da gelir bu da geçer Gazze' dedi! Cem Adrian o türküde gözyaşlarına boğuldu! 'Bu da gelir bu da geçer Gazze' dedi! Cem Adrian... Haberi Görüntüle

DÜELLO OYUNUNDA YARIŞACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Survivor'da bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar Yasin, Batuhan, Yunus Emre ve Sercan oldu.

Yunus Emre ve SErcan düello için eşleşirken, Batuhan ve Yasin'de düelloda karşı karşıya yarıştı. 

Yunus Emre ce Sercan'ın düellosunda yarışı 5-2 skorla Sercan kazandı. İkinci düello yarışında da 5-2 skorla Batuhan kazandı.

Final turuna ise Yunus Emre ve Yasin karşı karşıya geldi. 

Türk ünlülerden Cannes çıkarması! Giydikleriyle göz kamaştırdılar tarzlarıyla binlerce beğeni aldılar! Türk ünlülerden Cannes çıkarması! Giydikleriyle göz kamaştırdılar tarzlarıyla binlerce beğeni... Haberi Görüntüle

ADAYA VEDA EDEN İSİM YASİN OBUZ OLDU

Geçtiğimiz haftalarda dizinden sakatlık geçiren Yasin ise Yunus Emre ile mücadele ederke nzorlandı.  Final düellosunu ise 6-4'lük skorla Yunus Emre kazandı. 

Adaya veda eden isim ise mavi takımdan Yasin Obuz oldu.

Türk ünlülerden Cannes çıkarması! Giydikleriyle göz kamaştırdılar tarzlarıyla binlerce beğeni aldılar! Türk ünlülerden Cannes çıkarması! Giydikleriyle göz kamaştırdılar tarzlarıyla binlerce beğeni... Haberi Görüntüle

''ÇOK DİKKAT ETSİNLER BU İŞİN ŞAKASI YOK''

Mavi takımdan Yasin ise adaya veda etmeden önce, "Sakat sakat 16-17 oyun oynadım. Böyle olmasını ben de istemezdim ama gerçekten ayağım gitmiyordu artık. Parkuru artık kendime ayıp nerdeyse olmasa yürüyerek geçektim. Ancak bu kadar oluyordu. Bugün Batuhan'ı tebrik ediyorum beni yendi. Yunus Emre'yi tebrik ediyorum o da beni yendi. 4-4'e geldi uzatmaya geldi. Ama 4-4'ten sonra artık bitişti. 4-3 öne geçmeme rağmen yine olmadı yani. Ayağım izin vermedi maalesef çok üzgünüm. Buradan arkadaşlarıma verebileceğim en büyük öneri son bir ay çok çok dikkat etsinler bu işin şakası yok. Son bir ay kalmış sakatlık demeden oynamanız gerekiyor ve çok dikkat etmeniz gerekiyor. Herkes hakkını helal etsin hepinizi çok seviyorum. Mavi takımımla zaten vedalaşacağım söyleyeceklerim bundan ibaret. Kendinize iyi bakın buraya kadarmış." dedi.

Survivor'dan geçen hafta elenen isim ise Berna Canbeldek olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading