Yandex Metrica

Sitede Ara

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o isim ortaya çıktı: Dündar'ın kopyası!

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o isim ortaya çıktı: Dündar'ın kopyası!

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce yaşadığı tek gecelik ilişkiden ikiz kızları olduğu haberi magazin gündeminde çok konuşulmuştu. 1987 yılında Suphiye Ormancı ile Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın dünyaya gelen ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından" demişti. Magazin dünyası o ismin Uğur Dündar olduğunu konuşurken Dündar'ın kızı olan isim ortaya çıktı. 

Yaşam

28.04.2024, 03:16

82 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden 2 kızı ve 2 torunu olduğu, yıllarca kabul etmediği haberi magazin gündeminde en çok konuşulan başında yer aldı. Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nunverdiği röportajında ablasının babasınında ünlü bir kişi olduğunu belirtmişti. 

WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! Haberi Görüntüle

DÜNDAR'A BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ 

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözlerinden sonra ünlü ismin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı. Kız olduğu konuşulan isim Uğur Dündar'a benzerliğiyle dikkat çekti. 

Yalı Çapkını hayranlarını kızdıran veda! Başrol oyuncusu diziye veda edince hayranları çileden çıktı! Yalı Çapkını hayranlarını kızdıran veda! Başrol oyuncusu diziye veda edince... Haberi Görüntüle

"ABLAMIN BABASI DA MEDYA DÜNYASINDAN BİR İSİM"

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözlerinden sonra ünlü ismin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı. Babalık davası açan Dilara G.’nin Isparta'da yaşıyor ve evli. 

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, yaşanan son gelişmeler ve Uğur Dündar'ın açıklamalarının ardından şöyle konuştu:

Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer Duygu Nebioğulu'nun annesiyle... Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer... Haberi Görüntüle

"DNA TESTİ SONUCUNA İTİRAZ EDECEĞİZ"

"Dört kız kardeş olarak en büyük isteğimiz annemizin ortaya çıkması. Annem konuşursa zaten her şey çözülecek. Benim mücadelem de annemi bulmak için. Gazeteci Uğur Dündar'ın sosyal medyasından açıkladığı Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonucuna da itiraz edeceğiz. Mahkeme süreci hâlâ devam ediyor. Hukuk mücadelemiz de devam ediyor. Annemi bulursak zaten her şey tüm yönleriyle aydınlanacak."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Loading