Yandex Metrica

Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer Duygu Nebioğulu'nun annesiyle...

Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer Duygu Nebioğulu'nun annesiyle...

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Metin Akğınar'ın evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemleri magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Müge Anlı'ya annesini aramaya çıkan Nebioğlu'nun İbrahim Tatlıses hakkında verdiği ilginç detay ise hayranalrının dikkatinden kaçmadı.

Yaşam

30.04.2024, 06:39

Günlerdir tüm Türkiye'nin konuştuğu Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan ve yetiştime yurduna verilen kızı Duygu Nebioğlu son söyledikleriyle magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. 

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın DNA testi vererek kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'ya çıkacağını ve yardım istediğini belirtimişti. 

Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş şekli olay oldu Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş... Haberi Görüntüle

ANNESİNİ ARAMAK İÇİN MÜGE ANLI'YA KATILDI

Duygu Nebioğlu'nun o çağrısına ise Müge Anlı olumlu yanıt vererek ünlü oyuncunun kızını canlı yayında ağırladı. 

Annesine bir türlü ulaşamayan Duygu Nebioğlu sonunda annesinin yerini öğrendi. Annesi Suphiye Orancı'nın Almanya'da yaşadığını öğrendi. 

Evlilik vaadiyle kandırdı! Doktor olduğunu söyleyen dolanıdırıcının gerçek mesleği canlı yayında ortaya çıktı! Evlilik vaadiyle kandırdı! Doktor olduğunu söyleyen dolanıdırıcının gerçek mesleği canlı... Haberi Görüntüle

BABASI YÜZÜNDEN ANNESİNE ULAŞAMADI

Nebioğlu annesine ulaşamamasının nedeninin babası yüzünden olduğunu belirterek,  "Annemle görüşemiyorsam bunun nedeni Metin Akpınar. Annem bana babanla görüşürsen seninle görüşmem demişti. Ondan beridir görüşmüyoruz. Kendisine ulaşamıyorum" dedi.

Duygu Nebioğlu annesi hakkındaki gerçekleri bir bir öğrenirken ilginç bir detay ortaya çıktı. 

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES İLE AYNI FİLMDE ROL ALMIŞ

Nebioğlu annesi hakkında ilginç bir detayı Müge Anlı'ya sundu. Nebioğlu, İbrahim Tatlıses ve Mine Çayıroğlu'nun başrollerinde oynadığı bir filmde rol aldığını duyurdu.

Nebioğlu, "Annem İbrahim Tatlıses'ın bir filmin de bile oynamış. Mine Çayırlıoğlu ile oynadığı bir filmde oynamış hatta." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading