Yandex Metrica

Yalı Çapkını hayranlarını kızdıran veda! Başrol oyuncusu diziye veda edince hayranları çileden çıktı!

Yalı Çapkını hayranlarını kızdıran veda! Başrol oyuncusu diziye veda edince hayranları çileden çıktı!

Star TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yerini alan ve her Cuma izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Nükhet karakterini canlandıran Binnur Kaya'nın diziye veda etmesi hayranlarından büyük tepki topladı.

Yaşam

30.04.2024, 16:08

Türkiye'nin ve dünyanın en sevilen dizileri arasında yerini alan ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde hayranalrını kızdıracak bir olay yaşandı.

Star TV ekranlarında her Cuma izlenme rekorları kıran ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonuna Halis Ağa'nın kızı rolünü canlandıran Binnur Kaya, Nükhet karakteri ile ekranlarda yerini almıştı.

Ömer dizisi bitti mi? Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü müydü? Ömer dizisi bitti mi? Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü... Haberi Görüntüle

DİZİYE DUYGUSAL VEDA 

Ancak dizinin yayınlanan son bölümünde ise duygusal bir veda sahnesi yaşandı.

Dii hayranlarının üzülerek izlediği son bölümde Binnur Kaya'nın canlandırdığı Nükhet karakerinin veda sahnesi hayranlar tarafından tepki topladı.

Genç sanatçılara taş çıkarttı! Hülya Avşar'ın reklam kazancı dudak uçuklattı! Genç sanatçılara taş çıkarttı! Hülya Avşar'ın reklam kazancı dudak uçuklattı! Haberi Görüntüle

HAYRANLARI YENİDEN KADROYA İSTİYOR

Dizinin sevilen oyuncuları arasında yerini almayı başaran Binnur Kaya'nın geri dönmesini isteyen dizi severler ise yeniden oyuncu kadrosuna dahil olmasını istediklerini belirtti. 

CZN Burak küplere bindi! 'Yürüyen adam senin yüzünden öldü' diyen kullanıcıya ateş püskürdü! CZN Burak küplere bindi! 'Yürüyen adam senin yüzünden öldü' diyen... Haberi Görüntüle

DİZİNİN SEYRİ DEĞİŞEBİLİR

Yalı Çapkını dizisini severek izleyen seyirciler ise Binnur Kaya'nın yeniden diziye dahil olması için dizinin farklı bir boyut kazanacağını iddia etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading