Yandex Metrica

Ömer dizisi bitti mi? Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü müydü?

Ömer dizisi bitti mi? Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü müydü?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ömer uzun süre reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Milyonları ekran başına bağlayan Ömer dizisi izleyicileri üzen kararını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ömer dizisi bitti mi? Dizi 6 Mayıs'ta yayınlanan 54. bölüm ile ekranlara veda etti. Peki Ömer neden final yaptı, reytingleri kötü müydü?

Yaşam

18.05.2024, 13:52

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer ilk bölümüyle 9 Ocak 2023 tarihinde yayınlandı. Dizi kısa sürede kanalın en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı. Kısa sürede reytinglerde de üst sıralarda ye alan diziden izleyicilerini şaşırtan bir hamle geldi. 

Dünyaca ünlü yıldız dördüncü kez anne oldu! Suda doğum yaptığı anları Instagram'dan paylaştı Dünyaca ünlü yıldız dördüncü kez anne oldu! Suda doğum yaptığı... Haberi Görüntüle

ÖMER DİZİSİ BİTTİ Mİ?

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı "Ömer dizisi 6 Mayıs'ta yayınlanan 54. bölümle ekranlara veda etti. Ömer ile Gamze mutlu sona ulaştı. Ömer dizisinin ekranlara veda etmesi izleyicileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

Beyin kanaması sonrası diziden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu Settar Tanrıöğen ilk kez görüntülendi! Beyin kanaması sonrası diziden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu Settar... Haberi Görüntüle

ÖMER DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Ömer dizisi reytinglerde iyi gitmesine rağmen final kararı aldı. Dizinin bitmesinin asıl nedenleri arasında başrol oyuncularının yeni bir projede yer almak istemesi olarak gösteriliyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Selahattin Paşalı Netflix ile yeni projelere imza atmıştı. Ayrıca dizide hikayenin sonuna gelindiği ve hikayenin gereksiz yere uzatılarak izleyicilerin yorulmaması gerektiği fikri ağır bastı ve dizi için final kararı alındı.

Ünlü rapçi Drake silahlı saldırıya uğradı! Tüm şüpheler dünyaca ünlü diğer sanatçıyı gösteriyor! Ünlü rapçi Drake silahlı saldırıya uğradı! Tüm şüpheler dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

ÖMER DİZİSİ REYTİNGLERDE KÖTÜ MÜ?

Ömer dizisi 6 Mayıs final bölümünde TOTAL'de 5. sırada yer aldı. AB'de ise 6. sırada yer aldı.

ömer_dizi_reyting.jpg

 

 

 

Öte yandan dizideki hikayenin sonuna gelinmesi ve işlenecek konu kalmaması sebebiyle final yaptığı söylentiler arasında yer alıyor.

 

Ömer dizisi bitti mi? 13 Mayıs Pazartesi Ömer dizisi neden yok, niye yayınlanmadı?

Ömer" dizisi, 54. bölümüyle final yaptı. 

Toplu düğün töreninin damga vurduğu son bölümde herkesin mutluluğu bulması dikkat çekti.

**********

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, final bölümüyle 6 Mayıs Pazartesi 20.00’de Star’da ekranlara gelecek.

6 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; 

Hakan'ın yaralandığını öğrenen Nisa büyük bir endişeyle durumu öğrenmek için hastaneye gelir.

******

Yaşadıkları onca olumsuzluğa rağmen birbirlerine olan sevgilerini korumayı başaran Gamze ve Ömer, her şeyi geride bırakarak yepyeni bir başlangıç yapmaya karar verirler.

*******

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Yaşam


Loading