Yandex Metrica

CZN Burak küplere bindi! 'Yürüyen adam senin yüzünden öldü' diyen kullanıcıya ateş püskürdü!

CZN Burak küplere bindi! 'Yürüyen adam senin yüzünden öldü' diyen kullanıcıya ateş püskürdü!

Sosya medyada Yürüyen Adamlar lakabıyla tanınan Neşet Turan kamyon çarparak hayatını kaybetmişti. Kayseri'den yola çıkan ve CZN Burak'ın yanına yürüyerek ulaşmaya çalışan Neşet Turan hakkında bir sosyal medya kullanıcısı  'Adam senin için öldü' yorumunu yapında ünlü şef sinirlerine hakim olamadı.

Yaşam

06.05.2024, 17:15

Sosyal medyada Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek CZN Burak'ı görmeye gelen Neşat Turan ve Ahmet Turan, Aksaray- Ankara yolunca canlı yayın yaptıkları sırada, Neşat Turan kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Ünlü oyuncudan kariyerini etkileyecek bomba itiraf: Öpüşme sahnesinde kusmak istedim Ünlü oyuncudan kariyerini etkileyecek bomba itiraf: Öpüşme sahnesinde kusmak istedim Haberi Görüntüle

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kayeri'den yürüyerek yola çıkan Neşat Turan'ın cenazesi memleketi Kayseri'ye defnedildi. Kazaya ilişkin son kayıtlar ortaya çıkarken ünlü fenomenin cenazesine birçok kullanıcı katıldı.

 

Ünlü sanatçıdan kötü haber! Yıldız Tilbe araç kullanırken kaza yaptı! Ünlü sanatçıdan kötü haber! Yıldız Tilbe araç kullanırken kaza yaptı! Haberi Görüntüle

CZN BURAK O YORUMA ÇOK KIZDI

Ancak sosyal medya hesabından bazı kullanıcılar ise ünlü şef CZN Burak'a 'adam senin yüzünden öldü' gibi yorumlar yapınca ünlü fenomen sinirlerine hakim olamadı. 

Bu akşam İsveç'te Sertab rüzgarı esecek! Sertab Erener Eurovision ikinci yarı finalinde Everyway That I Can'i seslendirecek Bu akşam İsveç'te Sertab rüzgarı esecek! Sertab Erener Eurovision ikinci... Haberi Görüntüle

'SENİ SAVCILIĞA VERECEĞİM'

CZN Burak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Neşet abiyi rahmetli olduktan sonra duydum, rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ya da yürüyerek geldiğini görmedim. Bilmiyordum. Ben yürüyün gelin demedim. Rahmetli olduğunu görsükten sonra kardeine ulaştım. Ya bu nasıl bir yorumdur. Sen nasıl bir insansın. Ben seni savcılığa vericem. Azcık insan olun." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading