Yandex Metrica

Ünlü oyuncudan kariyerini etkileyecek bomba itiraf: Öpüşme sahnesinde kusmak istedim

Ünlü oyuncudan kariyerini etkileyecek bomba itiraf: Öpüşme sahnesinde kusmak istedim

Ünlü Hollywood yıldızı Emily Blunt, Tom Cruise, Matt Damon gibi birçok ünlü isimle öpüşme sahnesi çekmiş ancak ünlü oyuncu o sahnelerde midesinin bulandığını itiraf ederken uyum sağlama çabasından bahsetti.

Yaşam

09.05.2024, 04:22

Altın Küre ödüllü 41 yaşındki ünlü Hollywood yıldızı Emily Blunt geçtiğimiz yıllarda Christopher Nolan'ın yönetmenliğinde çekilen ve tüm dünyada gişe rekoru kıran Oppenheimer'daki başarılı performansı sonrasında 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında Oscar adayı olmuştu. 

Ünlü oyuncu Blunt'ın Cillian Murphy, Matt Damon, Tom Cruise ve Ryan Gosling gibi isimlerle filmdeki rolü gereği öpüşme sahnesi çekti.

Eski menajerinden çarpıcı Ajda Pekkan açıklaması: Ajda parayı seçti çünkü... Eski menajerinden çarpıcı Ajda Pekkan açıklaması: Ajda parayı seçti çünkü... Haberi Görüntüle

ÖPÜŞME SAHNESİ İTİRAFI ÇOK KONUŞULDU

Ancak ünlü oyuncu katıldığı Howard Stern adlı radyo programında bazı rol arkadaşlarıyla öpüşürken midesinin bulandığını ve kusmak istediğini itiraf etti. 

Bazı aktörlerle öpüşürken kendsini nasıl hissettiğini soran sunucuya Blunt, "Kesinlikle, kesinlikle. Bunun aşırı bir nefret olduğunu söyleyemem ama kesinlikle bir kısmından keyif almadım" dedi.

Reyting rekorları kırıyordu! Kızıl Goncalar dizisi final tarihi belli oldu Reyting rekorları kırıyordu! Kızıl Goncalar dizisi final tarihi belli oldu Haberi Görüntüle

KİMYA UYUMUNA DİKKAT ÇEKTİ

Ayrıca ünlü oyuncu öpüşmek istemediği ve kimyasının uymadığı rol arkadaşlarıyla öpüşme tekniği geliştirdiğini belirterek,  "Kimya çok tuhaf bir şey; bu şişeleyip alamayacağınız veya satamayacağınız ruhani bir şey. Oradadır veya değildir. Bunu yeterince uzun süredir yapıyorum. Nasıl büyüleyeceğinizi biliyorsunuz. Ancak birisiyle doğal bir yakınlığınız olduğunda bu daha kolay oluyor" dedi.

Uzmanlar açıkladı: Telefonu gece boyunca sarj etmek zararlı mı? Uzmanlar açıkladı: Telefonu gece boyunca sarj etmek zararlı mı? Haberi Görüntüle

RYAN GOSLİNG İLE YAKINLIĞINI AÇIKLADI

Ünlü oyuncu 'The Fall Guy'da (Dublör) filminde sevgilisi rolünü canlandıraak Ryan Gosling'e kendini daha yakın hissettiğini belirterek, Ryan ve eşi Eva'yı sevdiğini, değerli arkadaşları oldukları için kendini şanslı hissettiğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading