Yandex Metrica

Kim Kardashian'ın Kate Middleton paylaşımı viral oldu: Kate'i bulmaya gidiyorum...

Kim Kardashian'ın Kate Middleton paylaşımı viral oldu: Kate'i bulmaya gidiyorum...

Geçtiğimiz günlerde Galler Prensesi Kate Middleton'ın Ocak ayındaki ameliyatı sonrasında ortalıkta görülmemesi İngiltere halkını büyük bir endişeye sürüklemişti. Tüm dünyada en çok konuşulan konular arasında yerini alan kayıp prenses Kate'ye ilişkin, Kim Kardashian sosyal medya da yaptığı paylaşım olay yarattı. Hayranlarını ikiye böldü.

Yaşam

23.03.2024, 14:17

Tüm dünya basınını meşgul eden Galler Prensi Wiliam'ın eşi, Kate Middleton'un Ocak ayında ameliyat olduğu ancak sonrsında ise sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmaması İngiltere'de büyük endişeye neden olmuştu. 

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Haberi Görüntüle

ALDATMA İDDİLARI GÜÇLENDİ

3 Çocuk annesi olan Kate'nin eşi William tarafından Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiası ortalığı karıştırırken, Kate'nin bu nedenle ortalıkta görülmediği iddia edilmişti. 

Songül Karlı estetiğe doymadı! Önce kalçasını yaptırmıştı şimdi ise yüzündeki değişim dikkat çekti! Songül Karlı estetiğe doymadı! Önce kalçasını yaptırmıştı şimdi ise yüzündeki... Haberi Görüntüle

KRALİYET SARAY'IDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Buckingham Sarayı'ndan prenses Kate için herhangi bir açıklama yapılmazken, dünyanın birçok yerinden prensesin nerde olduğu merak ediliyor.

Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

KİM KARDASHİAN TİYE ALDI

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla ortalığı karıştırdı. Galler Prenses'inin kaybolmasına ilişkin ''Kate'i bulmaya gidiyorum'' paylaşımı yaparak prensesin kaybolmasını tiye aldı.

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu! Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda... Haberi Görüntüle

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Bazı hayranları Kim'in paylaşımını komik bulurken, bazı hayranları ise durumun ciddi olduğunu belirterek sorumsuzca davrandığını belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading