Yandex Metrica

Sitede Ara

Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı?

Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı?

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour'un fotoğraf sergisi için verdiği pozlar çok konuşuldu. Kesik insan bedenleri tasviri ile elinde balta ve satır ile poz veren Uraz Kaygılaroğlu daha sonra fotoğraflar nedeniyle özür diledi. Peki Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı?

Yaşam

30.04.2024, 22:52

Uraz Kaygılaroğlu, Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çift ilişkisini gözlerden uzak yaşarken Uraz Kaygılaroğlu sevgilisinin fotoğraf sergisi için verdiği pozlar ile çok konuşuldu. Bu pozlar sosyal medyada çok konuşuldu. Kadın şiddetini özendirdiği iddiası ile eleştirilen Uraz Kaygılaroğlu'ndan özür açıklaması geldi. 

Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve kriterleri şaşkınlık yarattı: Umutla sevişecek... Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve... Haberi Görüntüle

URAZ KAYGILAROĞLU SEVGİLİSİ SAYNA SOLEİMANPOUR AYRILDI MI?

Sayna Soleimanpour ile yeni bir ilişkiye yelken açan genç oyuncu fotoğraflar nedeniyle özür diledi. Çiftin ilişkilerine devam ettiği biliniyor. 

Survivor All Star yarışmacısı ölümden döndü! Kanlar içinde kalan o yarışmacı yürekleri ağıza getirdi! Survivor All Star yarışmacısı ölümden döndü! Kanlar içinde kalan o... Haberi Görüntüle

SAYNA SOLEİMANPOUR KİMDİR?

Sayna Soleimanpor 1996 yılında İran Tebriz'de doğdu.

Türkiye'ye ailesi ile birlikte göç etti ve Türkiye'de büyüdü. Lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 

2014’te Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’ne başladı. 2019 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Fotoğraf Bölümü’ne geçiş yapan Soleimanpour, lisans eğitimini sürdürüyor.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading