Yandex Metrica

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi!

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi!

Türkiye'nin sevilen oyuncuları arasında yerini alan iki çocuk annesi 37 yaşındaki Fahriye Evcen kumsalda verdiği pozları sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü oyuncunun o fotoğraflarına binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Yaşam

26.04.2024, 20:15

2017 yılında ünlü oyuncu Burak Özçivit ile evlenen Türkiye'nin en sevilen kadın oyuncuları arasında yerini alan 37 yaşındaki Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde oğlu Karan'ın 5 yaş doğum gününden pozlar paylaşmıştı.

Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da kurtulalım! Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARINI İHMAL ETMİYOR

Ünlü oyuncu Evcen Karan ve Kerem ile yakından ilgilenerek, özel hayatını ve çocuklarını ihmal etmemesi hayranlarının takdirini topluyordu.

Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha ortaya attı! Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha... Haberi Görüntüle

VERDİĞİ POZLARA BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu Evcen, 13 milyon takipçili sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaz pozlarını verdi.

Ünlü oyuncu Evcen, 'Hoş gelidin yaz' notunu paylaşarak sevenlerinin beğenisine sundu.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading