Yandex Metrica

Ferhat Göçer, Nuri Bilge Ceylan'a telif davası açmaya hazırlanıyor! ''İsteseydi bedava verirdim'' demişti!

Ferhat Göçer, Nuri Bilge Ceylan'a telif davası açmaya hazırlanıyor! ''İsteseydi bedava verirdim'' demişti!

2023 yılında yayınlanan ve ''Altın Palmiye'' ödülü almaya hak kazanan Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğinde çekilen ''Kuru Otlar Üstüne'' filminde, Ferhat Göçer'ın şarkısının telifsiz kullanılması sonrası, Göçer dava açmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Yaşam

26.03.2024, 21:45

Yönetmen koltuğunua Nuri Bilge Ceylan'ın oturduğu ve senaryosunu Akın Aksu, Ebru Ceylan'ın hazırladığı ''Kuru Otlar Üstüne'' filmine ilişkin geçtiğimiz günlerde büyük bir iddia ortaya atılmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

FERHAT GÖÇER'İN ŞARKISI İZİNSİZ KULLANILMIŞTI

Merve Dizdar, Musab Ekici, Yüksek Aksu, Deniz Celiloğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kuru Otlar Üstüne filminde, Türkiye'nin en çok dinlenen ses sanatçılarından olan Ferhat Göçer'in şarkısının telifsiz bir şekilde kullanıldığı öğrenildi.

Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen kimsin? Ev benim.... Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen... Haberi Görüntüle

''BANA SÖYLESE TELİF İSTEMEZDİM'' DEMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Göçer'in bir arkadaşı tarafından fark ediliğ haberdar olduğunu belirtmesi üzerine Göçer konuya ilişkin; “Nuri Bilge Ceylan, çok değerli bir yönetmen, onun filminde benim şarkımın kullanması beni çok mutlu eder, gururlandırır. Filmi izleyen arkadaşlarım bana söyledi… Onun üzerine izledim ve gördüm… Bu arada filmi de çok beğendim… Bana da sürpriz oldu. Bana bildirse de telif istemezdim zaten” demişti.

Mutfak tezgahına yattı, şaşırtan pozlarıyla eleştiriyi topladı! Ünlü mankenden 'bu ne şimdi' dedirten pozlar! Mutfak tezgahına yattı, şaşırtan pozlarıyla eleştiriyi topladı! Ünlü mankenden 'bu... Haberi Görüntüle

GÖÇER FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ 

Ancak ünlü şarkıcı Göçer sosyal meyda hesabından bir paylaşım yaparak, kararından vazgeçtiğini ve dava açacağını duyurdu.

Göçer yaptığı sosyal medya paylaşımında; "Ya da diyorum ki bu zalım telefon açmazsa… Açalım davayı… Kazandığım paranın hepsini burdan 100 dolar 100 dolar size dağıtayım, yiyelim beraber… Sordum avukatlara… En az 10.000 dolar alırsın dediler…." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading