Yandex Metrica

Demet Evgar ve Sinem Kobal Middleton haberlerine tepki gösterdi! Gazze'deki çocukların konuşulmamasını eleştirdiler!

Demet Evgar ve Sinem Kobal Middleton haberlerine tepki gösterdi! Gazze'deki çocukların konuşulmamasını eleştirdiler!

Son zamanlarda Bahar dizisindeki başarısıyla tüm Türkiye'nin gündeminde olan oyuncu Demet Evgar sosyal medya hesabı üzerinden Galler Prensesi Kate Middleton'un Gazze'deki bombalanan çocuklardan daha fazla konuşulmasına tepki gösterdi. Sinem Kobal'da Evgar'ın paylaşımına destek vererek sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Yaşam

07.04.2024, 22:07

Türkiye'nin sevilen kadın oyuncuları arasında yerini alan ve ShowTv ekranlarında Bahar dizisinde rol alan 43 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Evgar, gündemdeki olaylara sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarında düşüncelerini paylaşan ünlüler arasında yerini alıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen oyuncu, söylemleriyle de dikkatleri çekmeyi başarıyor. 

Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine bu sözlerle seslendi! Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine... Haberi Görüntüle

GAZZELİ ÇOCUKLARIN KONUŞULMAMASINA TEPKİ

Son zamanlarda tüm dünyanın gündemine oturan Galler Prensesi Kate Middleton'un kaybolduğu haberleri aylardır konuşulmaya devam ediyor. Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası ortadan kaybolan ve hakkında birçok spekülasyon çıkan Galler Prensesi'nin tüm dünyada Gazze ölen çocuklardan daha çok konuşulması ünlü sanatçıları kızdırdı.

Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'dan filmleri aratmayan kovalamaca! Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

EVGAR KATE HABERLERİNE KIZDI

Demet Evgar, sosyal medya instagram üzerinden 'Human Movie Team' adlı insan hakları ihlallerine karşı paylaşım yapan bir hesabın gönderisini sosyal medya hesabında paylaşarak Prenses Kate Middleton'un, Gazze'deki çocuklardan daha çok konuşulmasına tepki gösterdi.

Evgar sosyal medya hesabından "Prenses Kate öldü mü bilmiyorum ama Gazze'deki çocukların İsrail tarafından bombalandığını biliyorum" paylaşımında bulundu.

Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer Duygu Nebioğulu'nun annesiyle... Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer... Haberi Görüntüle

SİNEM KOBAL'DA TEPKİ GÖSTERDİ

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ünlü oyuncu Sinem Kobal'da yaşananlara sessiz kalmayarak aynı gönderiyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading