Yandex Metrica

Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine bu sözlerle seslendi!

Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine bu sözlerle seslendi!

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden olan Nuri Alço geçtiğimiz günlerde evinde rahatsızlanmış ve Eskişehir'de hastaneye kaldırılmıştıç Yoğun bakıma alınan ünlü oyuncunun beyninde pıhtı oluştuğu öğrenilmişti. Ünlü oyuncu Alço ise sevenlerine yoğun bakımdan çıktığını duyurdu.

Yaşam

16.04.2024, 20:44

Türkiye'nin sevilen başarılı oyuncularından olan, Yeşilçam'ın efsaneleşmiş ismi 72 yaşındaki Nuri Alço, Eskişehir'de evinde aniden fenalaşmış, özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne oldu? Veteran ne demek? Veteran komedyen ne demek? Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne oldu? Veteran... Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Ünlü oyunucnun sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bilgi veren Bakan Fahrettin Koca ise; "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden aktör Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Eskişehir’de bir hastanede tedavi altına alınmış, şikayetlerinde gerileme olmaması üzerine ileri tetkik ve tedavi amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edilmiştir. Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz." demişti.

Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemlerine cevap verdi: Adı geçen hanımefendi ile... Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu... Haberi Görüntüle

NURİ ALÇO HAKKINDA SEVİNDİREN HABER GELDİ

Ünlü oyuncu hakkında ise sevindiren haber geldi. Alço hastane odasından sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi vererek iyi olduğunu açıkladı.

Alço, durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Sevgili dostlarım Yalan yanlış şeylere inanmayın. Gayet iyiyim sağlığım yerinde, en kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading