Yandex Metrica

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden boşandı? Buse Terim-Volkan Bahçekapılı ayrıldı mı, boşandı mı?

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden boşandı? Buse Terim-Volkan Bahçekapılı ayrıldı mı, boşandı mı?

Ünlü teknik adam Fatih Terim'in kızı Buse Terim 10 yıl önce iş insanı Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girmişti. Çift karşılıklı olarak yollarını ayırmaya karar verdi. Anlaşmalı boşanma davasının İstanbul Beykoz 3. Aile Mahkemesi’nde bugün görüldüğü öğrenildi. Çift tek celsede boşandı. Peki Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden boşandı? Buse Terim-Volkan Bahçekapılı ayrıldı mı, boşandı mı?

Yaşam

23.04.2024, 15:38

Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı 2014 yılında evlenmişti. Çiftinmutlu evlilikleri devam ederken gelen haber herkesi şaşırttı. Çiftin boşanma aşamasında olduğu iddiları magazin gündemine gelirken son gelen bilgilere göre ise çift bugün resmen boşandı. 

Magazin dünyası bu röportajı konuşuyor! Metin Akpınar'ın Kızı 'ablamın da babası ünlü ' demişti! O isim Uğur Dündar mı? Magazin dünyası bu röportajı konuşuyor! Metin Akpınar'ın Kızı 'ablamın da... Haberi Görüntüle

BUSE TERİM İLE VOLKAN BAHÇEKAPILI BOŞANDI MI?

iş insanı Volkan Bahçekapılı ile 2014 yılında evlenen Buse Terim10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirdi. Patronlar Dünyası'nın haberine göre; çiftin boşanma davası İstanbul Beykoz 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davasında karar çıktı. Mahkeme tarafları dinledikten sonra çiftin boşanmasına karar verdi.

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi! Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için... Haberi Görüntüle

BUSE TERİM-VOLKAN BAHÇEKAPILI NEDEN BOŞANDI?

Çiftin neden boşandığına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Buse Terim ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama: Önce beyinine pıhtı attı, sonra... Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama:... Haberi Görüntüle

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKARMIŞLARDI

Sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Çiftin evliliklerine bir şans daha verdikleri iddia edilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading