• G.ALTIN

    4.291,55

  • DOLAR

    40,1617

  • EURO

    47,0983

  • BIST 100

    10.331,31

  • BITCOIN

    $115.833

Magazin dünyası bu röportajı konuşuyor! Metin Akpınar'ın Kızı 'ablamın da babası ünlü ' demişti! O isim Uğur Dündar mı?

Magazin dünyası bu röportajı konuşuyor! Metin Akpınar'ın Kızı 'ablamın da babası ünlü ' demişti! O isim Uğur Dündar mı?

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce yaşadığı tek gecelik ilişkiden ikiz kızları olduğu haberi magazin gündeminde çok konuşulmuştu. 1987 yılında Suphiye Ormancı ile Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın dünyaya gelen ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından" demişti. Magazin dünyası o ismin Uğur Dündar olduğunu konuşuyor. 

 

82 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden 2 kızı ve 2 torunu olduğu, yıllarca kabul etmediği haberi magazin gündeminde en çok konuşulan başında yer aldı. Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nunverdiği röportaj gündeme bomba gibi düştü.

O İSİM UĞUR DÜNDAR MI? 

Nebioğlu'nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözleri ise büyük merak uyandırdı. Gün boyunca herkes birbirine aynı soruyu sordu. O ünlü gazeteci daha öncede ismi konuşulan Uğur Dündar mı? 

DÜNDAR'A BABALIK DAVASI AÇILDI 

Dündar'a babalık davası açıldığı ve mahkemenin de haziran ayında görüleceği öğrenildi. Bu arada Dündar ile Akpınar'ın çok yakın arkadaş olmaları nedeniyle geçmişte aynı kadınla yasak ilişki yaşadıklarına dair iddia şaşkınlıkla karşılandı.

MÜGE ANLI'DAN YARDIM TALEP ETTİ 

"Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" diyen Duygu Nebioğlu, biyolojik babası Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini ifade etti.

ABLAMIN BABASI DA MEDYA DÜNYASINDA

Nebioğlu, çocuğu olarak hakkım neyse onu istiyorum diyerek,  gündeme bomba gibi düşecek bir itiraf bulundu. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor." açıklamasında bulundu.

"ABLAMDA HUKUK MÜCADELESİ VERİYOR"

Annemle en son 2010 yılında görüştüm. O zamandan beri görüşmüyorum. Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum. Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor.

"DAVA SONUÇLANINCA KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKACAK"

Hayır asla kabul etmiyor. Ben yine Metin Akpınar'la görüşebildim. Babası, ablamla görüşmeyi bile kabul etmiyor. Ama dava sonuçlanınca benimki gibi uzun süre konuşulacak. Ben nasıl fiziksel olarak Metin Akpınar'a benziyorsam, o da babasına benziyor. Medya dünyasından çok ünlü bir isim. Bu konuya dair daha fazla konuşamam. Annem de galiba bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlanınca ortaya çıkacak diye düşünüyorum.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Zehra EVCİL