Yandex Metrica

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama: Önce beyinine pıhtı attı, sonra...

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama: Önce beyinine pıhtı attı, sonra...

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ten gelen ahber hayranlarını korkuttu. Ünlü şarkıcı Faik Ötürk'ün 20 gün önce beynine pıhtı attığı ve felç geçiridği öğrenildi. Soyman eşi ile ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabındna duyurdu.

Yaşam

27.04.2024, 16:44

Türkiye'nin en sevilen şarkıcılarından olan ve 1999 yılında dünyaevine giren ünlü çift Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün açıklamaları sosyal medya hesabından herkesi korkuttu. 

Listede 5 Türk herkesi şaşırttı! Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi açıklandı! Listede 5 Türk herkesi şaşırttı! Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi... Haberi Görüntüle

ÖNCE BEYİN KANAMASI SONRA FELÇLİK

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ün 20 gün önce Bodrum'da gittikleri tatilde beynine pıhtı attığı ve bu nedenle felçlik geçirdiği öğrenildi. 

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

20 GÜN ÖNCE FENALAŞMIŞ

Birsen Altuntaş'ın haberinde yeralan bilgilere göre, Faik Öztürk katıldığı bir markanın davetinde fenalaşmış, beyin kanaması geçirdiği öğrenilen sanatçının sol tarafında felç meydana geldiği öğrenildi.

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde kutladı: Sizi üzmek istemem ama... İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde... Haberi Görüntüle

FİZİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncu Faik Ötürk'ün fizik tedavi için Ankara'ya sevk edildiği, öğrenildi. Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ün 2018 yılında da kalp krizi geçiridği ve tedavi altına alındığı biliniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading