Yandex Metrica

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde kutladı: Sizi üzmek istemem ama...

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde kutladı: Sizi üzmek istemem ama...

2 yıl önce göğüs kanserine yakalanan sonrasında ise beyin tümörü teşhisi konulan ünlü şarkıcı Şimal'ın 38. yaş doğum gününde duygu dolu anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı mumlarını üflerken gözyaşlarına boğuldu.

Yaşam

28.04.2024, 03:27

Ağla Ağla, Ferman, Ucuz Roman gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı Şimal geçtiğimiz yıllarda göğüs kanserine yakalanmış, ancak sonrasında gördüğü uzun soluklu tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Demet Evgar dizi setinden yeni kareler paylaştı! Ünlü oyuncu karavanda... Demet Evgar dizi setinden yeni kareler paylaştı! Ünlü oyuncu karavanda... Haberi Görüntüle

BEYİN AMELİYATI 8 SAAT SÜRMÜŞTÜ

Şarkıcının sonrasında ise yeniden fenalaştığı ve beyin tümörü teşhisi konulmasından sonra ise acil olarak ameliyata alındığı öğrenilmişti. 

Ünlü şarkıcı Şimal ise sosyal medya hesabından acı haberi sevenlerine,  "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka acil ameliyat dediler, çok üzgünüm" diyerek duyurmuştu.

17 Ocak günü 8 saat süren beyin ameliyatından sonra ise kendini toparlayan ünlü şarkıcı ışın tedavisi nedeniyle saçlarını kaybetmeye başlamıştı. 

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı! Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir... Haberi Görüntüle

SAÇLARI DÖKÜLMEYE BAŞLADI

Ünlü şarkıcı saçlarının dökülmesine ilişkin ise sosyal medya hesabından, "Günaydın. Sizi üzmek istemem ama gözyaşlarımı tutamıyorum. En kötü süreçten geçiyorum. Bir kere daha hem de... Işın tedavisinden sonra elimi her attığımda bu kadar saç geliyor. Allah'ım sabır ver. Ya Şafi..." demişti. 

25 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DOĞUM GÜNÜNDE DUYGU DOLU ANLAR

Ünlü şarkıcı 38. yaşına girmesinin ardıdansa arkadaşları tarafından sürpriz doğum günüyle sevindi.

Ünlü şarkıcı Şimal pastasının mumlarını üflerken duygu dolu anlar yaşadı. O anları ise sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading