Yandex Metrica

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi!

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi!

Geçtiğimiz aylarda karnından ameliyat olan prenses Kate Middleton'un 2 aydan fazla görülmemesi İngilizleri korkutmuş öldü iddiaları ile tüm dünya çalkalanmıştı. Ancak Middleton'un iyi olduğu ve kansere yakalandığının öğrenilmesi sonrasında Kraliyet ailesi prensesin iyileşme süreci için yeni bir karar aldıklarını açıkladı.

Dünya

02.05.2024, 12:09

Dünya'nın en sıradışı aileleri arasında yerini alan İngiltere Kraliyet ailesi gündemden düşmüyor.

Galler Prensi William'ın eşi olan Kate Middleton'un Ocak ayında karnından ameliyat olmuş, ancak 2 aydan fazla bir süre herhangi bir etkinlikte yer almaması İngiliz halkını endişelendirmişti. 

Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden düştü? Rus ordusu derinden sarsıldı: Tupolev Tu-22M3 süpersonik bombardıman uçağı neden... Haberi Görüntüle

SANSASYONEL İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI

Prenses Middleton'un öldüğü hatta en yakın arkadaşı Lady Rose Hanbury ile Prens William'ın aldattığını öğrenince evi terk ettiği iddia edilmişti. 

Kengiston Sarayı prensesin durumunun iyi olduğunu açıklamış ve çocuklarıyla bilrikte fotoğraf yayınlamıştı.

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLARI GÜNDEM OLMUŞTU

Ancak o fotoğrafların yapay zeka ile hazırlandığı iddiaları sonrasında İngiltere halkı ve tüm dünyada Prenses'in öldüğü iddiaları giderek yayılmış, Saraya'ın ise bu durumu halktan sakladığı iddia edilmişti. 

Pentagon'dan Refah açıklaması: İsrail ile ABD arasında görüşmeler devam ediyor Pentagon'dan Refah açıklaması: İsrail ile ABD arasında görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

KANSERE YAKALANDIĞI ÖĞRENİLMİŞTİ

Ancak Kraliyet ailesi yapılan eleştiriler ve yorumlara daha fazla dayanamayarak, Prenses Kate Middleton'un kansere yakalandığını açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? Haberi Görüntüle

KRALİYET AİLESİ'NDEN YENİ KARAR

Kanser teşhisi konulduğunu ancak daha fazla detaylı bilgi verilmezken Prenses'in iyileşme süreci hakkında yeni bir karar alındığını öğrenildi. 

Rusya Orlan-10 dronlarını Çingenelere kaptırdı: Demir yığını sandılar kamyonete attılar Rusya Orlan-10 dronlarını Çingenelere kaptırdı: Demir yığını sandılar kamyonete attılar Haberi Görüntüle

TAŞINIYORLAR

Kraliyet ailesinin içerisinde bulunan bir kaynaktan alınan bilgiye göre ise William ve eşinin Windsor'da bulunan Adelaide Cottage'deki evlerinin yakınında yeni bir ev daha inşa edildiğini ve binanın genişletilme çalışması yapıldığını duyurdu.

Kaynak yaptığı açıklamada;''William ve Kate, Adelaide Cottage'ı çok seviyorlar ancak tüm aile zorluk yaşıyor. Anmer Hall ise çok daha büyük ve geniş arazilere sahip" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading