Yandex Metrica

Sitede Ara

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu

Keşke kölelik tarihin tozlu sayfalarında kalan, tüm dünyanın utanarak hatırladığı bir insanlık suçu olarak kalsaydı. Ama öyle olmadı... Uygur Türkleri yıllardır Çin baskısı altında insanlık dışı muamele ile çalıştırılmaya zorlanıyor. Bu zulme tepki gösteren binlerce insan bugün Çinli giyim markası Shein'e boykot çağrısı için toplandı.

Dünya

01.05.2024, 17:46

Dünya pamuğunun yüzde 23'ünün üretildiği Doğu Türkistan bölgesinin emeğini sömüren Çinli giyim devi 'Shein' yeni bir boykot dalgası ile karşı karşıya...

Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilk: Koordinatlar belirlendi Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilk: Koordinatlar belirlendi Haberi Görüntüle

SHEIN'E DOĞU TÜRKİSTAN BOYKOTU

Çin merkezli giyim markası 'Shein' Doğu Türkistan bölgesinde yaşayan Uygur Türklerini pamuk tarlalarında ve fabrikalarda zorla çalıştırıyor. 

Dünyanın birçok bölgesine kıyafet ihracatı yapan Çinli moda perakendecisi Shein ürünlerinde ürünlerinde kanlı Uygur emeğini kullandığı için boykot çağrısı ile karşılaştı.

Haiti Başbakanı Ariel Henry istifa etti: Çetelere daha fazla dayanamadı Haiti Başbakanı Ariel Henry istifa etti: Çetelere daha fazla dayanamadı Haberi Görüntüle

'ÜRÜNLERİNİZDE UYGUR KANI VAR'

ABD'nin Chicago eyaletinde insan hakları örgütü Justice for All tarafından başlatılan boykot çağrısı, Kanada'daya da sıçradı. 'Free Uyghur Now' hareketi Doğu Türkistanlı emekçilerin sesi olmak için sokakalara döküldü. 'Ürünlerinizde Uygur kanı var' diyerek tepki gösteren göstericiler 'Shein' ürünlerine boykot çağrısı yaptı.

Irak sınırında S-400 iddiası: Amerikan medyası yine F-35'i kaşıyor Irak sınırında S-400 iddiası: Amerikan medyası yine F-35'i kaşıyor Haberi Görüntüle

TOPLAMA KAMPLARI VE KÖLE ŞARTLARINDA ÇALIŞTIRILMA

Yıllardır Çin işgali altında zulüm gören Doğu Türkistan’da ÇKP rejimi başta Uygurlar olmak üzere Müslüman Türk halklarına karşı soykırım yapmakla suçlanıyor. 

İnsanlık onurunun ayaklar altına alındığı Doğu Türkistan'da 2017 yılından itibaren toplama kamplarına alınan Uygur Türkleri zulüm, tecavüz ve asimilasyon uygulamaları ile zorbalığa maruz kalıyor.

Uygur Türkleri toplama kampında

3 milyona yakın Uygurluyu toplama kamplarında tutan örgüt, Doğu Türkistan’ın Müslüman Türk halkını zorunlu çalıştırmaya tabi tutarak, Uygurların kanlı emeğini dünyaya ihraç ediyor.

Soykırımcı İsrail'den teröristlere has taktik: Bu yolla ölü ve yaralı sayısı katlanıyor Soykırımcı İsrail'den teröristlere has taktik: Bu yolla ölü ve yaralı... Haberi Görüntüle

TİCARET SAVAŞLARINDA 'UYGUR' TİYATROSU

Editör yorumu: Doğu Türkistan zulmüne göstermelik tepkiler veren Batı dünyası her ne kadar Uygur Türklerinin haklarını savunuyor gözüküyor olsa da. Bu çağrıların altında yatan en büyük sebep Çin ile Batı arasında devam eden ticaret savaşları... Nitekim Uygar Batı! İnsan emeğini bu kadar değerli görse Afrika'da sömürge, soykırımı bu kadar önemsese Gazze'de üç maymunu oynamazdı.

Habere Tepki Ver

9

5

1

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading