Yandex Metrica

Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı

AEK-Panathinaikos maçında yaptığı hatadan dolayı takımına gol yediren Samet Akaydin, Yunanistan'da gündem oldu. Samet Akaydin'in ölümcül bir hata yaptığı vurgulanırken "Fatih Terim'in yeni baş ağrısı" sözleri dikkat çekti.

Spor

30.04.2024, 08:27

Yunanistan'da Play-off 7. hafta müsabakasında şampiyonluk yolunda ikinci sırada yer alan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, lider AEK depaslmanına konuk oldu.

Ev sahibi AEK, Terim'in takımı Panathinaikos'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Panathinaikos'ta milli futbolcu Samet Akaydin, maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kalırken yaptığı ölümcül hata ile maça damga vurdu.

Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Haberi Görüntüle

TERİM'İN TAKIMI İKİNCİ SIRADA

Günün diğer maçlarında PAOK deplasmanda Lamia ile 1-1 berabere kalırken, Aris-Olympiakos karşılaşması da aynı skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından Panathinaikos, 71 puanda kaldı ve ikinci sıradaki yerini korudu. AEK ise 75 puanla zirvede yer alırken; birer maçı eksik PAOK 68 puanda, Olympiakos ise 67 puanda bulunuyor.

Amedspor'un şampiyonluk maçı ne zaman? Amedspor- Menemen FK maçı ne zaman, saat kaçta? Amedspor'un şampiyonluk maçı ne zaman? Amedspor- Menemen FK maçı ne... Haberi Görüntüle

SAMET AKAYDİN YUNANİSTAN'DA MANŞETLERDE

Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Panathinaikos'ta milli futbolcu Samet Akaydin'in yaptığı hata Yunanistan'da büyük ses getirdi. Sport-FM ise Samet Akaydin'in büyük hatasının maçın gidişatını belirlediğini ve Fatih Terim'in pozisyon sonrası milli stopere gösterdiği tepkiden bahsetti.

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

''TERİM ÇILDIRDI''

SDNA, "Fatih Terim, Samet Akaydin'in hatasıyla çıldırdı" manşeti okurlarının karşısına çıkarken Samet Akaydin ve Juankar Panathinaikos adına sahanın en kötüsü seçildi. In Sports'daki haberde ise Panathinaikos'un Samet Akaydin'in gole sebebiyet veren hatasını "trajik" olarak nitelendirdi.

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor? Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı... Haberi Görüntüle

''TERİM'İN YENİ BAŞ AĞRISI''

Newspao adlı site de milli stoperden "Fatih Terim'in yeni baş ağrısı" olarak bahsetti. Sport24 ise "Samet Akaydin'in feci hatası AEK'nın farkı 2'ye çıkarmasına sebep oldu" yorumunda bulundu.

Yiğidolar gaza bastı! Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri yeniden yeşerdi Yiğidolar gaza bastı! Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri yeniden yeşerdi Haberi Görüntüle

''TRAJİK HATA''

Trifilara'da yer alan haberde Samet Akaydin'in ölümcül hatasından bahsedilirken AEK'nın ilk golünde Arao, ikinci golünde ise Samet Akaydin'in trajik bir hata yaptığına dikkat çekildi. Newsit adlı site ise Samet Akaydin'in Ezequiel Ponce'ye gol hediye ettiğini yazdı. Gazzetta ise "Samet Akaydin'in trajik hatası" başlığını tercih ederken Ponce'nin milli futbolcunun yanlış dönüşünden yararlandığı vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading