Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray tarih yazmanın eşiğinde! 1 puan daha alırsa...

Galatasaray tarih yazmanın eşiğinde! 1 puan daha alırsa...

Galatasaray, Sivasspor maçından bir puan alması halinde Fenerbahçe'nin en fazla puan toplama rekorunu kıracak.

Spor

06.05.2024, 10:46

Süper Lig'de lider durumda olan Galatasaray, EMS Yapı Sivasspor'u konuk edecek. Bir puan alması durumunda Fenerbahçe'nin rekorunu kıracak olan sarı-kırmızılılar, büyük bir heyecanla maç saatini bekliyor.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

GALATASARAY FENERBAHÇE'NİN REKORUNA GÖZDİKTİ

1988-1989 sezonunda 93 puanla en fazla puan toplayan Fenerbahçe'nin rekoruna göz diken Galatasaray, geçen haftaki galibiyetiyle puanını 93'e çıkardı. Şimdi ise tek bir puanla kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın bu sezonki 4 puan kaybettiği maçtan biri de Sivasspor karşılaşmasıydı. Ancak lider ekip, bu kez rakibini mağlup ederek rekorunu tazelemek istiyor.

Karagümrük'ten Galatasaray maçı öncesi teşvik primi açıklaması Karagümrük'ten Galatasaray maçı öncesi teşvik primi açıklaması Haberi Görüntüle

SON 5 LİG MAÇINDA GOL ŞOV

Son 5 lig maçında 16 gol atan Galatasaray, hücum gücünü bir kez daha sergilemeye hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig'in en golcü takımı olan sarı-kırmızılılar, Sivasspor karşısında da gol arayacak.

İspanya'da Arda Güler fırtınası: Türk elmas dünyanın en büyük yeteneği İspanya'da Arda Güler fırtınası: Türk elmas dünyanın en büyük yeteneği Haberi Görüntüle

YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM EDİYOR

Son 22 lig maçında yenilmeyen Galatasaray, üst üste aldığı galibiyetlerle liderliğini pekiştiriyor. Bu sezon evinde oynadığı 17 maçı da kazanan ekip, EMS Yapı Sivasspor karşısında da galibiyet hedefliyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, son 4 haftaya girilirken takımlarını desteklemeye hazır. RAMS Park'taki maçın kapalı gişe oynanması bekleniyor, bu da Galatasaray'a ekstra bir avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading