Yandex Metrica

Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı?

Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı?

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın Antalyaspor ile anlaştığı iddia edildi. Taraftarları heyecanlandıran iddia spor gündemine bomba gibi düşerken Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den flaş açıklama geldi. Peki Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı?

Gündem

18.05.2024, 11:58

Fenerbahçe’nin efsane Brezilyalısı Alex de Souza'nın Türkiye'ye döneceği iddia edildi. İddialara göre Alex teknik direktör olarak Antalyaspor'un başına geçebilir.  Alex de Souza'nın Antalyaspor'a transferi konusunda önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor.  Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe yaptığı açıklamada Alex gelişmesini doğruladı. 

Saldırı hazırlığı cezası kalmadı! Mehmetçik çok sayıda teröristi öldürdü Saldırı hazırlığı cezası kalmadı! Mehmetçik çok sayıda teröristi öldürdü Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA ANTALYASPOR İLE ANŞLAŞTI MI?

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Alex de Souza’nın Antalyaspor'un listesinde olduğunu açıkladı. Boztepe Sergen Yalçınla masaya oturduklarını anlaşamamaları takdirde listelerinde bulunan 6-7 teknik direktörden birinin Alex De Souza olduğunu açıkladı. Alex de Souza ile Antalyaspor henüz resmi olarak anlaşma sağlamadı.

Öğretmen mülakatları nasıl olacak? Her adaya bir kod verilecek sınavlar kayda alınacak Öğretmen mülakatları nasıl olacak? Her adaya bir kod verilecek sınavlar... Haberi Görüntüle

ALEX ANTALYASPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ MÜ OLDU?

Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe Sergen Yalçın’la anlaşılamaması durumunda listelerinde bulunan 6-7 teknik direktörden birinin sarı-lacivertlilerin eski yıldız oyuncusu Alex de Souza olduğunu açıkladı. Mayıs 2023'ten beri takım çalıştırmayan Alex de Souza son olarak ülkesinin takımlarından Avai'de görev yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading