Yandex Metrica

Ve Süper Lig ekibi Alex de Souza'yı resmen açıkladı

Ve Süper Lig ekibi Alex de Souza'yı resmen açıkladı

Antalyaspor'un Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile sezon sonunda anlaşamama durumunda teknik direktör adayları arasında Alex de Souza'nın da olduğunu belirtti.  

Spor

18.05.2024, 11:30

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, pazartesi günü sahalarında karşılaşacakları Pendikspor maçına odaklandıklarını belirterek, üç puan için sahada olacaklarını ve rakiplerini puansız göndereceklerini söyledi.

Feghouli için tatil vakti! Sadece sezonu kapatsa iyiydi... Feghouli için tatil vakti! Sadece sezonu kapatsa iyiydi... Haberi Görüntüle

OYUNCU ÖDEMELERİNDE SORUNLAR

Boztepe, takım içindeki ödeme konularına da değindi. Sergen Yalçın'ın ifadelerini destekleyerek, teknik ekip ve profesyonel çalışanlara ödemelerin zamanında yapıldığını vurguladı. Ancak oyuncularla ilgili olarak 2 maaş geriden geldiklerini belirtti.

Kosovalı oyuncu Zymer Bytyqi'nin ayrılışıyla ilgili olarak Başkan Boztepe, yaşanan süreci detaylı bir şekilde anlattı. Bytyqi'nin sözleşmesinin feshedilmesindeki gelişmeleri, ödemelerdeki gecikmenin etkisiyle açıkladı.

İspanya'da Arda Güler fırtınası: Türk elmas dünyanın en büyük yeteneği İspanya'da Arda Güler fırtınası: Türk elmas dünyanın en büyük yeteneği Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA'NIN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE GETİRİLME DURUMU

Son günlerde gündemde olan Alex de Souza'nın teknik direktörlük için adaylık durumunu değerlendiren Boztepe, Sergen Yalçın ile anlaşamama durumunda 6-7 aday arasında Alex de Souza'nın da bulunduğunu belirtti.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin yaptığı açıklamalar, kulübün geleceği ve teknik direktör arayışları hakkında netlik kazandırmış görünüyor. Sergen Yalçın ile devam edilmediği takdirde, Alex de Souza gibi tecrübeli isimlerin gündeme gelebileceği göz önünde bulunduruluyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading