Yandex Metrica

FIFA'dan İsrail'e müsabakalardan men edilme şoku! "Üyeliği derhal askıya alınmalı"

FIFA'dan İsrail'e müsabakalardan men edilme şoku! "Üyeliği derhal askıya alınmalı"

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Filistin Futbol Federasyonu'nun İsrail'in futboldan men edilmesi talebi üzerine bağımsız hukuki tavsiye alacaklarını açıkladı.

Spor

20.05.2024, 18:27

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Filistin Futbol Federasyonu'nun İsrail'in futboldan men edilmesi talebini değerlendirmek için bağımsız hukuki tavsiye alacaklarını duyurdu. Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleşen 74. FIFA Kongresi'nde bu konuya ilişkin önemli açıklamalar yapıldı.

Son dakika... Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızı duyurdu: Görüşmeler başladı Son dakika... Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızı duyurdu: Görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

FİLİSTİN FUTBOL FEDERASYONU, İSRAİL'İN FUTBOLDAN MEN EDİLMESİNİ TALEP ETTİ

FIFA Kongresi'nde konuşan Filistin Futbol Federasyonu Başkanı Jibril Rajoub, İsrail'in FIFA kurallarını ihlal ettiğini iddia ederek, İsrail'in üyeliğinin derhal askıya alınmasını talep etti. Bu talep, Asya Futbol Konfederasyonu'nun da desteğini almıştı.

Maximin, Fenerbahçe'ye imza için ne zaman ve saat kaçta İstanbul'da olacak? Maximin, Fenerbahçe'ye imza için ne zaman ve saat kaçta İstanbul'da... Haberi Görüntüle

FIFA KONSEYİ DEĞERLENDİRME YAPACAK

FIFA Başkanı Infantino, kongrede yapılan oylamaya karşı çıkarak, İsrail'in durumunun FIFA Konseyi tarafından ele alınması gerektiğini belirtti. Durumun aciliyeti nedeniyle bağımsız bir hukuk uzmanının görevlendirileceğini ve FIFA Konseyi'nin 20 Temmuz'a kadar olağanüstü bir toplantı yapacağını açıkladı.

Okan Buruk transfer edilecek oyuncu profilini açıkladı Okan Buruk transfer edilecek oyuncu profilini açıkladı Haberi Görüntüle

YAKIN ZAMANDAKİ RUSYA ÖRNEĞİ

Dünya ve Avrupa futbolunun çatı kuruluşları FIFA ve UEFA, daha önce üye ülkelerin hükümetlerinin eylemleri nedeniyle harekete geçmişti. Örneğin, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından Rus takımlarının müsabakalardan men edildiği hatırlatıldı.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading