Yandex Metrica

Fatih Terim'i al, Montella'yı ver! Yunan basını yılın takasını resmen duyurdu

Fatih Terim'i al, Montella'yı ver! Yunan basını yılın takasını resmen duyurdu

Türk ve Yunan futbol kamuoyundaki Fatih Terim ile Montella'nın takas haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Panathinaikos Fatih Terim ile yolları ayırmasının ardından Türkiye A Milli Takımı'nın teknik direktörü Yunanistan Futbol Federasyonu da Vincenzo Montella'ya kafayı taktı.

Spor

21.05.2024, 23:52

Türk ve Yunan basınında Fatih Terim'in Panathinaikos ile yollarının ayrılmasının ardından flaş iddialar gündeme gelmeye başladı. Yunanistan Milli Takımı için hedef bir anda Vincenzo Montella oldu.

Yunan basınında ortaya atılan iddialara göre; Panathinaikos Fatih Terim ile yolları ayırmayı bir süredir aklından geçiriyordu ve alternatif arayışlarına girmişti. Panathinaikos'un Terim ile yollarını ayırması ve yeni hocasını duyurmasının ardından bir bomba gelişme daha hem Türk, hem Yunan futbolseverlerde tüm heyecanı arttırdı.

Tüm gelişmelerin sonrasında Yunanistan Futbol Federasyonu, Türkiye A Milli Takım'ının hocası Vincenzo Montella'yı uzun süren bir takibin ardından flaş bir karar aldı. Montella'nın Adana Demirspor ve Milli Takım performanslarını detaylıca inceleyen Yunanlar, Montella için olumlu karar verdi ve transfer için harekete geçme kararı aldı. Bu hamlenin ise Türkiye Milli Takımı'nda Montella'ya bir süredir güven duyulmadığı ve yerine Fatih terim'in getirileceği iddiaları gerekçe gösterildi.

Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre sistemi nedir? Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre... Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN ENDİŞELENDİREN PERFORMANSI

EURO 2024 öncesi Milli Takım'da Montella'ya güvenin azaldığı aktarılırken en son oynanan 2 hazırlık maçlarındaki takımın yenilgilerine dikkat çekildi. Macaristan'a 1-0 ve ve Avusturya'ya 6-2'lik ağır bir skorla yenilerek güven sarsan bir tablo ortaya koyduğu iddia edilen Montella'nın koltuğunun sallandığı yazıldı.

Futbol Federasyonu başkanına şok ceza! 2 yıl men edilecek Futbol Federasyonu başkanına şok ceza! 2 yıl men edilecek Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM'DAN SON DAKİKA FATİH TERİM KARARI

EURO 2024'te turnuvaya damga vurmak isteyen ve başarılı olmak isteyen Türkiye'nin Montella konusunda düşünceli olduğu ve tanıdık isimlerden biri olan Fatih Terim'i getirme arzusunun olduğu aktarıldı. Fatih Terim'im Montella'ya nazaran genç oyunculara şans vermesi de deneyimli teknik adamın tercih edilebilirlik anlamında bir adım öne çıkmasını sağladı.

Fenerbahçe’nin çalımı Oğuz Aydın Can Bartu'ya ayak bastı Fenerbahçe’nin çalımı Oğuz Aydın Can Bartu'ya ayak bastı Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN SEMİH KILIÇSOY KARARI KARŞISINA ÇIKTI

Montella bir önceki hazırlık kampında Semih Kılıçsoy ile gündeme gelmiş ve A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a geri göndermişti. Semih'in performansı Süper Lig'deki önemli performanslardan olmasına rağmen A kadroda Semih'e yer verilmemesi Türk kamuoyunda geniş yer tutmuş ve Semih gönderildiği Ümit Milli Takım'da gol atma başarısını göstermişti.

Galatasaray'ın genç yıldızına sürpriz talip Galatasaray'ın genç yıldızına sürpriz talip Haberi Görüntüle

FATİH TERİM MİLLİ TAKIM'A, MONTELLA YUNAN'A

Yunan basınının kurgusuna göre; Montella'dan memnun olmayan Milli Takım'ın radikal bir karar alarak Fatih Terim'i başa geçirme planlarını devreye alırken, Yunanistan Milli Takımı da bu fırsatla beraber Montella'ya talip olacağı ve en kısa sürede görüşmelere başlanılacağı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

11

0

4

0

1

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading