Yandex Metrica

Fenerbahçe'de sevindiren gelişme! Oosterwolde ne zaman geri dönüyor?

Fenerbahçe'de sevindiren gelişme! Oosterwolde ne zaman geri dönüyor?

Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde'un sakatlık dönemi beklenenden daha kısa sürebilir. Menisküs ameliyatının ardından İstanbul'a dönen genç futbolcu, bireysel çalışmalara başladı ve önümüzdeki hafta takım antrenmanlarına katılabilir.  

Spor

12.05.2024, 21:13

Fenerbahçe cephesinde sevindirici bir gelişme yaşandı. Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde'un sahalara beklenenden daha erken dönme ihtimali artıyor.

Galatasaray'da Okan Buruk krizi! 2 maç men edildi Galatasaray'da Okan Buruk krizi! 2 maç men edildi Haberi Görüntüle

SAKATLIK SONRASI HIZLI GERİ DÖNÜŞ

Ülkesinde menisküs ameliyatı geçiren Oosterwolde, İstanbul'a döndü ve Samandıra'da bireysel saha çalışmalarına başladı. Bu hızlı geri dönüş, Fenerbahçe taraftarlarını umutlandırdı.

Son dakika: TFF'den imza süreciyle alakalı yeni açıklama Son dakika: TFF'den imza süreciyle alakalı yeni açıklama Haberi Görüntüle

KONTROLLÜ GERİ DÖNÜŞ SÜRECİ

23 yaşındaki futbolcu, yapılacak detaylı kontrollerin ardından risk tespit edilmezse önümüzdeki hafta ortasında kontrollü olarak takım çalışmalarına katılacak. Fenerbahçe böylece savunma hattında önemli bir oyuncusunu erken dönüşle kazanabilecek.

TFF'den kritik atama! Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir TFF'den kritik atama! Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir Haberi Görüntüle

OOSTERWOLDE'NİN PERFORMANSI

Oosterwolde, Fenerbahçe forması altında şimdiye kadar 41 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2 gol kaydederek takımına katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading