Yandex Metrica

FIFA Başkanı Infantino'dan Mehmet Büyükekşi'nin projesine destek

FIFA Başkanı Infantino'dan Mehmet Büyükekşi'nin projesine destek

FIFA Kongresi'nde gerçekleşen önemli buluşmada, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Infantino ile "Dersiz Futbol" projesini detaylıca ele aldı.

Spor

18.05.2024, 09:59

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen kongrede yapılan buluşmada, "Dersiz Futbol" projesi ele alındı.

PFDK'dan ceza rekoru: Tam 116 milyon TL PFDK'dan ceza rekoru: Tam 116 milyon TL Haberi Görüntüle

FIFA BAŞKANI PROJE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDI

TFF'nin yürüttüğü "Dersiz Futbol" projesi, FIFA Başkanı Infantino'nun da dikkatini çekti. Başkan Büyükekşi, projenin hedefleri ve başarıları hakkında Infantino'ya detaylı bilgi verdi. Projenin ulaştığı başarılar ve hedeflenen etkiler, görüşmenin ana gündem maddesini oluşturdu.

18 Temmuz Fenerbahçe- Hull City hazırlık maçı biletleri ne kadar? 18 Temmuz Fenerbahçe- Hull City hazırlık maçı biletleri ne kadar? Haberi Görüntüle

FIFA'NIN PROJEYE DESTEK VERDİĞİ AKTARILDI

Başkan Infantino, görüşme sırasında TFF'nin "Dersiz Futbol" projesine olan desteğini vurgulayarak, FIFA'nın bu önemli projeye destek vermekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Erken yaşlarda çocukları futbolla buluşturmanın önemine vurgu yapan Infantino, TFF'nin bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi.

UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük çalacak UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük... Haberi Görüntüle

TFF TEMSİLCİLERİ TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİ: İSRAİL'İN ASKIYA ALINMA KARARI...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkan vekili Mustafa Eröğüt, genel sekreter Taner Senseven ve Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları, FIFA Kongresi'nde Türkiye'yi temsil etti. Kongrede alınan önemli kararlar arasında, Filistin Futbol Federasyonu'nun İsrail Futbol Federasyonu üyeliğinin askıya alınması talebi ve ırkçılığa karşı ortak tavır alınması gibi kararlar bulunuyor.

Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa maçlarının hakemleri belli oldu Trabzonspor ve Başakşehir'in Avrupa maçlarının hakemleri belli oldu Haberi Görüntüle

BREZİLYA, 2027 KASINLAR DÜNYA KUPASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

FIFA Kongresi'nde yapılan oylama sonucunda Brezilya, 2027 Kadınlar Dünya Kupası'na ev sahipliği yapma hakkı kazandı. Geçmiş ve gelecek dönem bütçelerinin onaylandığı genel kurulda bu karar oybirliği ile kabul edildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading