Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da Okan Buruk krizi! 2 maç men edildi

Galatasaray'da Okan Buruk krizi! 2 maç men edildi

UEFA, Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk'un yanı sıra Kaan Ayhan ve Serhat Doğan'a verilen cezaları da onayladı.  

Spor

17.05.2024, 11:17

Galatasaray camiasını üzen bir gelişme yaşandı. UEFA, Sparta Prag'a deplasmanda alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından Okan Buruk'a verilen 2 maçlık men cezasını onayladı. Ayrıca, aynı maçta kırmızı kart gören Kaan Ayhan ve performans analisti Serhat Doğan'a verilen cezalar da onaylandı.

Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih verdi Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih... Haberi Görüntüle

CEZALARIN DETAYLARI

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki play-off turundaki mücadelesinde yaşanan olaylar sonrasında verilen cezalar şu şekildedir:

  • Teknik direktör Okan Buruk: 2 maç men cezası
  • Futbolcu Kaan Ayhan: 1 maç men cezası
  • Performans analisti Serhat Doğan: Saldırı nedeniyle 3 maç men cezası
TFF'den Aziz Yıldırım desteği! Türk futbolu hareketlenmeye başladı TFF'den Aziz Yıldırım desteği! Türk futbolu hareketlenmeye başladı Haberi Görüntüle

Aziz Yıldırım'ın hamlesine karşılık! İşte Ali Koç'un teknik direktör adayı Aziz Yıldırım'ın hamlesine karşılık! İşte Ali Koç'un teknik direktör adayı Haberi Görüntüle

TEMYİZ SÜRECİ

Galatasaray, UEFA'nın verdiği bu cezalara itiraz etmişti. tTemyiz kurulu, yapılan itirazları değerlendirdikten sonra verilen cezaları onama kararı aldı.

Bu kararla birlikte Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'u Avrupa'da 2 maç boyunca saha kenarında göremeyecek ve Kaan Ayhan ile Serhat Doğan da belirtilen süreler boyunca takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading