Yandex Metrica

Yiğidolar gaza bastı! Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri yeniden yeşerdi

Yiğidolar gaza bastı! Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri yeniden yeşerdi

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor, Konyaspor'u 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Süper Lig'de liderlik yarışı sürerken Yiğidoların bu for grafiği gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında Fenerbahçe ve taraftarı için şimdiden umut olmuş durumda.   

Spor

29.04.2024, 07:10

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor, Konyaspor'u tek golle geçerek yenilmezlik serisini sürdürdü. Dün oynanan maçta TÜMOSAN Konyaspor'u 1-0 mağlup eden EMS Yapı Sivasspor, son dönemdeki etkileyici performansını sürdürdü.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı nerede oynanacak, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı nerede oynanacak, ne zaman? Haberi Görüntüle

SERİYE BİR YENİSİNİ EKLEDİ

Kırmızı-beyazlı ekip, son 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. 31. haftada VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ederek bu seriyi başlatan Sivasspor, ardından Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan takım, son olarak evinde Konyaspor'u 1-0'lık skorla geçerek seriye bir yenisini ekledi.

Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum ne? TFF seçimleri erkene çekilecek mi, ne zaman yapılacak? Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum... Haberi Görüntüle

GALATASARAY MAÇINA ÇIKACAK

Bu dönemde 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Sivasspor, rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde sadece 2 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekip, gelecek hafta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele öncesi takımın form grafiği ve moralinin yüksek olduğu gözlemleniyor.

Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran tartışmalı karar... Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN UMUDU

Fenerbahçe ve traftarı Sivasspor'un Galatasaray'la oynayacağı maç öncesinde şampiyonluk yarışında  yeniden etkin hale gelebilmek için, Galatasaray'ın Sivasspor'a karşı puan kaybı için umutla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading