Yandex Metrica

Her takıma lazım topçu: Her şeyini verdi ve sonu muazzam

Her takıma lazım topçu: Her şeyini verdi ve sonu muazzam

İspanya 3. Lig ekiplerinden Deportivo La Coruna, Barcelona Atletic'i 1-0'lık skorla mağlup edip adını 2. lige yazdırdı. Galibiyeti getiren golü, bonservis ücretinin yarısını kendi cebinden ödeyen Lucas Perez ağlara gönderdi.

Spor

14.05.2024, 08:34

İspanya 3. Lig'in en kritik maçlarından biri oılan Deportivo La Coruna - Barcelona Atletic karşılaşması Deportivo'nun 1-0'lık üstünlüğüyle sınuçlanması sonrasında  2. Lig'e yükselmesini sağladı. Deportivo'nun galibiyet golünü atan isim ise transfer ücretinin yarısını kendi cebinden ödeyen Lucas Perez oldu.

Meunier'nin ayrılığı Trabzonspor'u harekete geçirdi! Sürpriz sağ bek yolda Meunier'nin ayrılığı Trabzonspor'u harekete geçirdi! Sürpriz sağ bek yolda Haberi Görüntüle

KRİTİK MAÇTA DEPORTİVO GALİBİYETİ

Deportivo La Coruna ile Barcelona Atletic arasındaki mücadele, ligdeki sıralamaya göre oldukça kritikti. Deportivo'nun 1-0'lık galibiyeti, takımı 2. Lig'e taşıdı ve büyük sevinç yaşattı.

Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün oynanacak? Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün... Haberi Görüntüle

LUCAS PEREZ'İN KRALLIĞI

Deportivo'nun galibiyet golünü kaydeden Lucas Perez, 57. dakikada attığı serbest vuruşla takımını zafere taşıdı. Dikkat çeken bir detay, Perez'in transfer ücretinin yarısını kendi cebinden ödemiş olmasıydı. Bu kararlılık ve katkı, Perez'in takımına olan bağlılığını ve hedefine olan kararlılığını gösterdi.

18 milyon Euro buhar oldu! Gedson Fernandes Beşiktaş'ın elinde kaldı 18 milyon Euro buhar oldu! Gedson Fernandes Beşiktaş'ın elinde kaldı Haberi Görüntüle

BÜYÜK BAŞARI VE BİREYSEL KATKI

Deportivo La Coruna'nın 2. Lig'e yükselmesi, hem takımın başarısı hem de bireysel performansların bir sonucu olarak değerlendirildi. Lucas Perez'in bonservis ücretinin bir kısmını kendi cebinden ödeyerek takımına verdiği destek, taraftarlar tarafından da büyük bir takdirle karşılandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading