Yandex Metrica

Sitede Ara

Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran tartışmalı karar...

Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran tartışmalı karar...

Dün akşam oynan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövaş maçında Real Madrid sahasında Bayern Münih ile karşılaştı. Tarihi maçta Davies'in golüyle 1-0 geriye düşen Real Madrid, 88. ve 90+1. dakikada Joselu'nun attığı gollerle maçı 2-1 alarak adını finale yazdırmayı başardı. Öte yandan geceye damga vuran ve herkes tarafından çok konuşulan pozisyon ise son dakikalarda verilen ofsayt kararı oldu. Maçın ardından açıklama yapan De Ligt, yan hakemin skandal bir itirafta bulunduğu söyledi. İşte efsane maçın ayrıntıları..

Spor

09.05.2024, 23:55

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında ev sahibi takım Real Madrid,  Bayern Münih karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 88. dakikada ve uzatmalarla attığı 2 golle 2-1 kazanarak adını finale yazdırmayı başardı ve Borussia Dortmund'un rakibi oldu.

Muhteşem anlara sahne olan dev maçta düdük çalan zymon Marciniak'ın son anlarda verdiği karar tartışmalara neden oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı tam gaz devam ederken yarı final rövanş maçında Real Madrid evinde Bayern Münih'i ağırladı.

Karşılaşmada Alphonso Davies'in golüyle 1-0 geriye düşen Madrid, maçın ilerleyen dakikalarında gol şansı bulamadı. Maçın 88. ve 90+1. dakikada Joselu'nun attığı gollerle 2-1 öne geçme şansı yakalayan İspanya devi, finale adını yazdıran taraf oldu.

Wembley'de oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid,  Alman ekibi Borussia Dortmund ile kozlarını paylaşacak.

75. Yıl Hipodromu'nda yürekleri ağza getiren kaza! Attan düşen iki jokey ölümden döndü 75. Yıl Hipodromu'nda yürekleri ağza getiren kaza! Attan düşen iki... Haberi Görüntüle

ALMAN EKİBİNDE BİR İLK

Bayern Münih, 2011/12 sezonundan bu yana ilk kez bir sezonu kupasız bitirdi.

Zaniolo'dan Galatasaray'a ve İtalya Milli Takımı'na kötü haber: Ayağında kırıklar var Zaniolo'dan Galatasaray'a ve İtalya Milli Takımı'na kötü haber: Ayağında kırıklar... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER FORMA ŞANSI BULAMADI

Real Madrid'in maç kadrosunda yer alan milli furbolcu Arda Güler, maçta forma şansı bulamadı.

Galatasaray İstanbul derbisine çıkıyor Galatasaray İstanbul derbisine çıkıyor Haberi Görüntüle

HERKESİN KONUŞTUĞU O KARAR

Bayern Münih karşısında 1-0 geriye düşen Real Madrid, 3 dakikada Joselu ile 2 gol bularak 2-1 öne geçti.

Bayern Münih ise karşılaşmanın bitmesine çok kısa bir süre kala golü buldu fakat hakem golden önce ofsayt kararı verdi.

Hakem Marciniak'ın ise pozisyon bitmeden düdüğünü çalması tartışma konusu oldu.

Galatasaray'da ilk ayrılık! Yeni adresi belli oldu Galatasaray'da ilk ayrılık! Yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

İŞTE O POZİSYON

Karşılaşmanın orta hakemı Marciniak'ın tartışmalı kararı Alman ekibini çılgına çevirdi.

Tartışmalı pozisyonda VAR'ın beklenmemesi ve hakemlerin saha içinde ofsaytı işaret etmesi tüm tepkileri beraberinde getirdi.

Ve Kırmızı Şeytanların ilk ayrılığı açıklandı Ve Kırmızı Şeytanların ilk ayrılığı açıklandı Haberi Görüntüle

''HAKEM SKANDAL BİR İTİRAFTA BULUNDU''

Golü geçersiz sayılan De Ligt maçın ardından konuşarak hakemin skandal bir itirafta bulunduğu söyledi.

Matthijs de Ligt, "Sanırım hepimiz kuralları biliyoruz. Eğer ofsayt kararı net değilse, oyuna devam etmek zorundasınız. Kural bu. Yaşananı bir rezalet olarak görüyorum."

Galatasaray büyük hüsrana uğradı! Milli takıma alınmayacak Galatasaray büyük hüsrana uğradı! Milli takıma alınmayacak Haberi Görüntüle

"YAN HAKEM BENDEN ÖZÜR DİLEDİ HATA YAPTIĞINI SÖYLEDİ"

"Joselu'nun attığı gol de neredeyse ofsayttı ve onlar oynamaya devam etti. Biz neden devam edemedik? Yan hakem benden özür diledi ve hata yaptığını söyledi" söyleyerek hakemin hatalı karar verdiği ortaya çıktı.

Galatasaray-Sivasspor ilk 11'ler belli oldu mu? GS-Sivas maçı saat kaçta? Galatasaray-Sivasspor ilk 11'ler belli oldu mu? GS-Sivas maçı saat kaçta? Haberi Görüntüle

''İKİ BÜYÜK KURAL İHLALİ VAR''

Maçtan sonra konuşan Bayern teknik direktörü Thomas Tuchel,  "Çok zor. Bu bir yarı final, özür zamanı değil. Gerçekten hayır. İki büyük kural ihlali var ve ardından özür dileniyor. Bu seviyeler özrü kabul etmemeli. Hepimizin bunu kabul etmesi gerekiyor.

"Sınırlarımızı zorladık, herkesin acı çekmesi, hatasız oynaması gerekiyor. Bu seviyedeki hakemlerin de bunu yapması gerekiyor. Bunu kabul etmemiz gerekiyor." dedi.

Maçın ardından konuşan Real Madrid'in tecrübeli hocası Ancelotti ise tartışmalı pozisyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı ne zaman? THY Euroleague Final Four hangi tarihte? Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı ne zaman? THY Euroleague Final... Haberi Görüntüle

''KARİYERİM BOYUNCA SAHİP OLDUĞUM EN İYİ KADRO''

Ancelotti, "Joselu harika bir iş çıkardı. O harika bir forvet. Gerçekten çok iyiydik ve maçın sonunda çok fazla enerjimiz vardı. Şu andan itibaren finale kadar elbette bunun tadını çıkaracağım. Taraftarlarımızla ligi kutlamak için harika günlerimiz var. Fantastik olacak."

"Oyuncularım inanılmaz. Onlara gerçekten minnettarım, gerçekten çok çalışıyorlar, bence kariyerim boyunca sahip olduğum en iyi kadro bu. Vinicius Junior gittikçe Ballon d'Or' kazanmaya yaklaşıyor. Onun gösterdiği performans ile gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading