Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! O isimlerin satışına direkt onay verilecek

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! O isimlerin satışına direkt onay verilecek

Galatasaray, sezon başında transfer ettiği Wilfried Zaha ve Tete'yi gözden çıkardı. Sarı-Kırmızılılar, bu iki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirecek.

Spor

21.05.2024, 13:55

Trendyol Süper Lig'in 2023-24 sezonunda şampiyonluk yaşayan Galatasaray, kadro planlaması çalışmalarını sürdürürken transferde olduğu kadar ayrılıklarda da aktif bir rol oynuyor. Sarı-kırmızılılar, sezon başında kadroya kattığı iki futbolcu için ayrılık kararı aldı.

Aziz yıldırım adaylıktan çekilecek mi? İşte basın açıklaması Aziz yıldırım adaylıktan çekilecek mi? İşte basın açıklaması Haberi Görüntüle

ZAHA VE TETE GÖZEN ÇIKARILDI

TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray'ın transfer ettiği futbolculardan Wilfried Zaha ve Tete, kulüp tarafından gözden çıkarıldı. İngiltere ve Suudi Arabistan'dan bazı takımların Zaha'ya ilgi gösterdiği vurgulanırken, Tete için ise ülkesinin takımlarından Palmeiras'ın kanca attığı belirtildi.

Jose Mourinho'dan Arda Güler atağı! Real Madrid başkanını arayıp milli yıldızı resmen istedi Jose Mourinho'dan Arda Güler atağı! Real Madrid başkanını arayıp milli... Haberi Görüntüle

GELECEK TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Sarı-Kırmızılı yönetim, söz konusu iki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Bonservis ödemeden transfer edilen Wilfried Zaha, bu sezon 40 maçta forma giyerken 10 gol atıp 5 asist yaparak skor katkısı sağladı. Tete ise sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılmış, 43 maçta 3 gol atıp 6 asist yaparak performansını ortaya koymuştu. Galatasaray'ın bu futbolcuları gözden çıkarmasıyla birlikte, gelecek dönemde takımda değişimler yaşanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading