Yandex Metrica

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi

Galatasaray, 5 futbolcusuyla sözleşme yenileyerek nikah tazeleme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı için basına açık imza töreni düzenleyerek iç transfer harekatında adeta şov yaptı.

Spor

27.04.2024, 02:44

Galatasaray bu sezonda performansından mutlu kaldığı ve takımda tutmak istediği isimler için harekete geçti ve Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı ile yeni sözleşme imzaladı.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

YÖNETİM VE FUTBOLCULARDAN AÇIKLAMA

Basına açık yapılan ve kulübün Youtube kanalında da canlı olarak yayınlanan imza töreninde yönetim ve futbolculardan açıklamalar geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı: Bayern ile Real kozlarını paylaştı Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı: Bayern ile Real kozlarını paylaştı Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMALARI

Dursun Özbek Muslera için "Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuştur. Takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Nando'yu bir yabancı futbolcu değil, bizden biri olarak görüyorum. Yeni sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. Hiç ikiletmedi. Sen ne diyorsan öyledir başkanım dedi." şeklinde konuşurken, takımın defansta duvarı haline gelen Abdülkerim Bardakcı için ise "Abdülkerim'den biz şüphe etmedik. Önünde uzun ve başarılarla dolu bir kariyer olduğuna eminim. Galatasaray'ı ve bizleri gururlandırıyorsun." ifadelerini kullandı.

Özbek ayrıca takımın dinamosu diye anılan Torreira için ise "Lucas Torreira takımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Transfer olduğu günden bu yana kalitesini ortaya koydu. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğinden sonuna kadar eminiz. Seni çok seviyoruz." ifadelerini kullandı ve Kaan Ayhan'a'da değinerek "Kaan kardeşim her zaman göreve hazırdı. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda kalitesini gösterdi. Kısa sürede bize sanki yıllardır bu takımın formasını giyiyormuş gibi hissettirdiğin için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Başkanı Özbek takımda adeta joker haline gelen Barış Alper Yılmaz için ise "Barış, Türk futbolunun son dönemdeki en büyük başarı hikayelerinden birini yazdı. Sokaktaki çocuklar gol atınca Barış Alper diye bağırmaya başladı. Bu mücadele gücünden ve azminden hiçbir şey kaybetmemeni istiyorum." sözlerini sarfetti ve hedeflere yönelik "Yeni başarılara doğru ilerliyoruz. Tüm taraftarlarımızın bu takımla gurur duyduğuna inanıyorum. Tüm kupaları bize getirmelerini istiyorum." açıklamasında bulundu.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR'DAN BİRLİK MESAJLARI

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur takımdaki bağlılığa dikkat çekerek "Gerçekten çok da olmadı, neredeyse iki yıl olacak. Başkanım konuşurken onu düşündüm, uzun yıllardır buradaymışız gibi. Herkesle farklı farklı dostluk yaşıyoruz abilik, kardeşlik. Hepsinin yeri ayrı. Ortaya koydukları performanstan öte aslan gibi kalpleri olan özel insanlar. Bu işler gelip geçecek. Şampiyon oldun ama aslı kalacak olan şey buradan edinilen dostluklar. Dışarıdan sadece mücadele gibi gözükse de duygusal tarafı bambaşka." ifadelerini kullandı.

Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Haberi Görüntüle

KAAN AYHAN VE TORREIRA'DAN TEŞEKKÜR

Galatasaray'ın başarılı milli oyuncu Kaan Ayhan "Herkese teşekkür etmek istiyorum. Hocamıza, başkanımıza ve Erden abiye teşekkür ediyorum. Bir başarıya imza attık ki bu yüzden böyle bir karar alındı yönetim tarafından. 1.5 sene önce geldim. Böyle büyük bir camiaya değil, kalmak daha zor bir iş. Takım arkadaşlarımla beraber bunu yapabildiğim için mutluyum. İnşallah daha çok senelere diyorum." şeklinde konuştu.

Takımın dinamosu haline gelen Lucas Torreira "Başkanıma ve Erden bey, oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nando'ya da teşekkür ediyorum onun sayesinde buraya geldim. Herkese teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın için tek hedef Beşiktaş! Sergen Yalçın için tek hedef Beşiktaş! Haberi Görüntüle

ABDÜLKERİM BARDAKCI EFSANE OLMAK İÇİN İMZA ATTI

Defansa adeta ambargo koyan Abdülkerim Bardakcı "Başkanımıza ve Erden abiye teşekkür ediyorum güzel sözleri için. Bu ailenin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun yıllar hizmet edip efsaneler arasına girmek istiyorum demiştim, bugün de bunun için bir adım attık. İnşallah böyle devam ederiz." dedi.

Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER'DEN HEYECANINI YANSITAN KONUŞMA

Yıldızını her geçen gün daha da parlatan Barış Alper Yılmaz "Çok özel duygular yaşıyorum ilk günkü gibi. Başkanımıza, Erden abiye ve hocamıza bana bu şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

F1 İstanbul'a ne zaman gelecek? Formula 1, İstanbul'a gelecek mi? Bakan Ersoy açıkladı! F1 İstanbul'a ne zaman gelecek? Formula 1, İstanbul'a gelecek mi?... Haberi Görüntüle

FERNANDO MUSLERA'DAN GALATASARAY CAMİASINI DUYGULANDIRAN SÖZLER

Takıma yıllarını veren ve birçok başarıya imza atan Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera duygusal bir konuşma yaparak "13 yıl burada geçirdim. 3. kez sözleşmemi yeniliyorum. Başkanıma ve Erden beye çok teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve onları tebrik ediyorum. Ben 16 tane şampiyonluk gördüm. Galatasaray Türkiye'nin en büyüğü ve sürekli bunu göstermesi gerekiyor. İsmim konuşulurken hep Galatasaray'ın kalecisi olarak anılacak. Oyuncu olarak burada bulunuyorum. İleride de bu takımın bir parçası olmaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading