Yandex Metrica

Sergen Yalçın için tek hedef Beşiktaş!

Sergen Yalçın için tek hedef Beşiktaş!

Antalyaspor'da transfer yasağı ve Sergen Yalçın'ın ayrılık kararıyla beraber, Beşiktaş'ta heyecan yaratıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan gelecek haberi beklerken, siyah-beyazlılar ise sezon sonu için son kararlarını verme aşamasında.

Spor

13.05.2024, 06:04

Transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiren Antalyaspor'da, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılık kararı gündemi salladı. Yalçın'ın opsiyonunu kullanmayı düşünmemesi, geleceğine dair spekülasyonları beraberinde getirdi.

Trabzonspor'da sürpriz transfer! İspanyol forvet için büyük teklif Trabzonspor'da sürpriz transfer! İspanyol forvet için büyük teklif Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ'A DÖNÜŞÜ MÜMKÜN MÜ?

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'dan ayrılma kararının ardından gözler Beşiktaş'a çevrildi. Siyah-beyazlıların teknik direktörlük koltuğu için sıkça adı geçen Yalçın, Beşiktaş'tan gelecek haberi bekliyor. Ancak bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek mi? Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN KARARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük pozisyonu için son kararını sezon sonunda verecek. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a dönüşüyle ilgili net bir açıklama yapılmazken, siyah-beyazlı camia merakla gelecek hamleleri bekliyor.

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN ANTRENMANLARA ÇIKMADI

Ajansspor'un haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın, Antalyaspor'un Fatih Karagümrük ile karşılaşacağı mücadele öncesinde 2 antrenmana çıkmadı. Antalyaspor'da maaşların ödenmediği ve bu sebepten dolayı deneyimli hocanın moralinin bozuk olduğu aktarılırken, Yalçın adına medyada çıkan spekülasyonlar da güçlendi.

Antalyaspor'da transfer yasağı ve Sergen Yalçın'ın ayrılık kararıgündem olurken Sergen Yalçın, siyah-beyazlılar ise sezon sonu için son kararlarını verme aşamasına geldi.

Ve Kırmızı Şeytanların ilk ayrılığı açıklandı Ve Kırmızı Şeytanların ilk ayrılığı açıklandı Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN KİMDİR?

Futbol camiasının renkli isimlerinden biri olan Sergen Yalçın, 5 Kasım 1972'de İstanbul'da doğdu. Kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Yalçın, Türk futboluna kazandırdığı isimlerden biri oldu.

1989'da Türkiye Genç Takımlar Şampiyonluğu'nu kazanan Sergen, Beşiktaş A Takımı'na yükseldi ve kısa sürede dikkat çekmeye başladı. İlk resmi maçını 1991'de Gençlerbirliği'ne karşı oynayan Yalçın, başarılı performansıyla takımının önemli bir parçası haline geldi.

Beşiktaş'taki başarılı yıllarının ardından İstanbulspor'a transfer olan Sergen, burada da önemli bir performans sergileyerek takımına katkı sağladı. Ardından Galatasaray'a geçen ve burada da başarılar elde eden Yalçın, Türk futbol tarihinde üç büyüklerde forma giyen dördüncü oyuncu unvanını kazandı.

Sergen Yalçın, milli takımda da önemli bir kariyere sahiptir. U-16, U-18, U-21 ve A Milli takımlarda forma giyen Yalçın, Türk milli takımının çeşitli organizasyonlarda başarısında rol oynadı.

Futbol kariyerinin ardından teknik direktörlük ve futbol yorumculuğu gibi alanlarda da aktif olan Sergen Yalçın, medyada da kendine yer buldu. Aynı zamanda özel yaşamıyla da dikkat çeken bir isim olan Yalçın, at yarışlarına olan tutkusu ve televizyon programlarındaki jüri üyeliğiyle de biliniyor.

Sergen Yalçın, futbolculuk kariyeri boyunca 390 maçta forma giymiş ve Türk futboluna önemli katkılarda bulunmuştur.

Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor... Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR MACERASI

2 Ocak 2024 tarihinde Akdeniz temsilcisi Antalyaspor ile sözleşme imzaladı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Antalyaspor'a severek, isteyerek, başarıyı hedefleyerek geldiğini söyleyerek, "Buraya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Yaklaşık bir buçuk iki seneye yakındır çalışmıyoruz ekip olarak. Kısmet Antalya'yaymış. Başkanımız aradığında ekip olarak çok heyecanlandık. Çünkü hem kadro olarak hem şehir olarak hem de hedefler olarak konuştuğumuzda birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, kendimize güvenerek, başarılı olacağımıza inanarak çok doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Başkanımıza bizi buraya uygun gördüğü için teşekkür ediyorum" sözlerini sarfetmişti. Antalyaspor'un başına geçtikten sonra takıma adeta sıçrama yaşatan Sergen Yalçın Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun 33. haftası itibariyle 45 puanla takımını 10. sıraya yükseltmeyi başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading