• G.ALTIN

    4.349,99

  • DOLAR

    40,3912

  • EURO

    47,0429

  • BIST 100

    10.366,16

  • BITCOIN

    $118.076

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden...

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden...

Hiç beklenmedik bir anda kariyerinin sürprizine imza atan Fatih terim, 2023'un son günlerinde Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos takımına imza attı. Şampiyonluk mücadelesinde kıran kıran savaş veren Terim, geçtiğimiz günlerde ağır bir darbe aldı. Paly- off maçlarıyla belirlenen Yunanistan'da üst üstte 2 karşılaşmada da puan kaybına uprayan Terim'in ekibinde işler yolunda gitmiyor. Bu süreçte hakkında çıkan ayrılık iddialarına Yunan basını noktayı koydu. Peki Fatih Terim Yunan ekibinden ayrılıyor mu? İşte tüm detaylar...

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın önemli isimlerinden Fatih Terim, 2023'un son günlerinde sürpriz bir şekilde Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaştı.

2 yıldır teknik direktörülük yapmayan Terim, ani bir kararla Yunan ekibiyle anlaşmasının ardından muhteşem bir başlangıç yaptı fakat işler öyle gitmedi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Yunan ekibi son 2 maçta puan kayıpları yaşayan Terim için eleştiriler sert bir şekilde yağmur gibi yağmaya başladı.

Play- off maçlarında üst üste AEK ve Aris takımlarına mağlup olan Terim ve oyuncuları, 71 puanla üçüncü sırada kaldı.

Sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyonluk yarışından mucizelere bel bağlayan Terim, Yunanistan Kupa finalinde de şampiyonluk için mücadele edecek.

YUNAN BASINI YAZDI!

Tecrübeli teknik adamın hakkında çıkan ayrılacağı yönündeki iddialara Yunan basını son noktayı koydu.

FATİH TERİM AYRILIYOR MU?

Sportal'da yer alan habere göre Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, acil olarak Fatih Terim'le yolları ayırmak istiyor.

Üst üste iki maçta yenilgi yaşayan Terim'in ekibi, şampiyonluk yolunda işleri zora soktu.

Giannis Alafouzos, ilk olarak AEK yenilgisinin ardından Fatih Terim'i görevden almayı düşünüyordu. Ancak Aris maçındaki sonucu beklemeye karar verdi.

YERİNE GELECEK İSİM DÜŞÜNÜLÜYOR

Aris maçında da takımın yetesiz bir oyun sergilediğini gören kulüp başkanı, Terim'in yerine gelecek isim için düşünmeye başladığı öne sürüldü.

Yunan basınında yer alan haberde Fatih Terim'in yerine kalan maçlarda takımın başında yer alması için yeni antrenör arayışlarının başladığı kaydedildi.

Sportal'da yer alan haberin detayında "Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, tecrübeli teknik adamı suçluyor ve takımda bir "elektrik şoku" yaratması için derhal görevden alınmasını istiyor." denildi.

FUPA FİNALİNDE OLMAYA BİLİR

25 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Yunanistan Kupa finalinde Fatih Terim'in görevde olmayacağının öne sürülmesi herkesi şaşırttı.

TERİM AYRILIK SİNYALİNİ VERMİŞTİ!

Fatih Terim bütün sorumlunun kendisi olduğunu vurgulayarak, "Hiçbir maçtan ve yenilgiden sonra oyuncularım hakkında hiçbir şey söylemedim. Ligi ve sezonu bitirelim. Bu bittikten sonra pek çok şey söyleyeceğiz. Benim düşüncelerim ve her şey. Geldiğimde söylediğim gibi hep birlikte oynayacağız, şans bulamayan oyuncu yok. Kazansak da kaybetsek de aynı duygulara sahip olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Yunan ekibi PANA ile şu ana kadar 25 maça çıkan tecrübeli hoca Fatih Terim, 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

 

Avatar
Kübra Ak