Yandex Metrica

Zidane'ın yaşlanmaması şaka mı? Yıllara adeta kafa tuttu

Dünya futbolunun efsane ismi Zinedine Zidane, katıldığı bir özel maçta unutulmaz yeteneklerini sergileyerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.  

Spor

16.05.2024, 15:43

Futbolun efsane isimlerinden biri olan Zinedine Zidane, adeta zamana meydan okuyor. Futbolculuk kariyerinde elde ettiği sayısız başarıyla adını altın harflerle yazdıran Zidane, teknik direktörlük koltuğuna oturduğu günlerde bile futbol sahasının tozunu attırmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Haberi Görüntüle

ZIDANE YİNE BÜYÜLEDİ

Fransız futbolunun yıldızı, eski kulübü Bordeaux'un düzenlediği özel maçta futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Sahaya çıktığı an gözlerin üzerinde olduğu Zidane, adeta bir zamanlar olduğu gibi topun başında büyüledi.

Hareketleriyle adeta bir sanat eseri gibi olan Zidane, seyircileri adeta büyüleyerek onları mest etti. Olağanüstü tekniği ve sezgileriyle, futbolunun zirvesinde olduğu yılları aratmayan bir performans sergiledi.

Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Amedspor'dan bomba transfer! Galatasaray'dan geliyor Haberi Görüntüle

YAŞINA MEYDAN OKUDU

Zidane'nin bu gösterisi, futbol dünyasında büyük bir heyecan yarattı ve onun yaşına meydan okuduğunu bir kez daha kanıtladı. Futbolseverler, Zizou'nun sahadaki sihirbazlığını izlemek için heyecanla beklemeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading