Yandex Metrica

Çorum FK-Kocaelispor maçı bugün mü, saat kaçta?

Çorum FK-Kocaelispor maçı bugün mü, saat kaçta?

Trendyol 1. Lig'in play-off 1. tur maçları için büyük bir heyecan yaşanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, 1. tur müsabakaları tek maç eleme sistemiyle oynanacak. Sezonu üçüncü sırada tamamlayan Sakaryaspor, doğrudan finale yükseldiği için bu turda yer almayacak. Ancak, Ahlatcı Çorum FK ile Kocaelispor arasındaki çekişmeli karşılaşma büyük ilgiyle bekleniyor. Karşılaşma 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak.

Spor

20.05.2024, 19:51

Çorum FK ile Kocaelispor arasındaki maça geri sayım başladı. Tek maç üzerinden oynanacak mücadele sonucunda galip gelen ekip, play-off yarı finaline yükselecek. Ayrıca, Çorum FK-Kocaelispor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek.

Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık Haberi Görüntüle

TRT SPOR'DAN İZLENECEK

Çorum FK ve Kocaelispor arasındaki play-off maçı, 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. Bu müsabaka, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Emre Kargın ise maçta düdük çalacak olan hakem olacak.

Son dakika... Başakşehir gol oldu yağdı! San Marino ekibine yarım düzine gol Son dakika... Başakşehir gol oldu yağdı! San Marino ekibine yarım... Haberi Görüntüle

FİNAL İÇİN KRİTİK EŞİK

Çorum FK ile Kocaelispor arasındaki maçın galibi, yarı finalde Bodrum FK ile Boluspor maçının kazananıyla karşılaşacak. Çorum FK, taraftarının desteğini arkasına alarak Kocaelispor'u mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Öte yandan, Kocaelispor ise play-off finalinde ezeli rakibi Sakaryaspor'a karşı mücadele etme amacında.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading