Yandex Metrica

Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine ilk 11'de başlayacak

Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine ilk 11'de başlayacak

Carlo Ancelotti'nin dikkatini çeken Arda Güler, Real Madrid'in önemli maçlarında daha fazla forma şansı bulacak. Tecrübeli teknik adamın verdiği müjdeyle genç oyuncunun heyecanı dorukta.

Spor

10.05.2024, 14:35

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin gözünde giderek yükseliyor. Bayern Münih maçının ardından yaşanan özel görüşme, Arda Güler'e büyük bir heyecan ve umut verdi. İddialara göre, tecrübeli teknik adam genç futbolcuya Cadiz maçında ilk 11'de şans verecek.

Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER PERFORMANSIYLA KENDİNİ GÖSTERDİ

Arda Güler, Real Sociedad karşısında gösterdiği performansla takımının galibiyetinde büyük rol oynamıştı. Bu maçın ardından antrenmanlarda da gösterdiği başarılı performans, Carlo Ancelotti'nin dikkatini çekti. Arda Güler'in gösterdiği gelişim, gelecek maçlarda daha fazla forma şansı bulaması için Ancelotti'ye adeta mesaj oldu.

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Haberi Görüntüle

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLERE 11 MÜJDESİ!

Defensa Central'de yer alan habere göre, Carlo Ancelotti, Arda Güler'e özel bir görüşme yaparak Cadiz maçında ilk 11'de oynama şansı vereceğini belirtti. Bu müjdenin ardından Arda Güler'in büyük bir sevinç yaşadığı ve daha fazla sorumluluk almak için sabırsızlandığı ifade edildi.

Bayern Munih- Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı? UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı şifresiz mi? Bayern Munih- Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı? UEFA... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER SANTIAGO BERNABEU'DA İLK DEFA İLK 11'DE ŞANS BULACAK

Cadiz maçında ilk 11'de sahaya çıkacak olan Arda Güler, aynı zamanda Santiago Bernabeu'da ilk kez bir La Liga maçında ilk 11'de forma giyme şansını yakalayacak.

Habere Tepki Ver

3

0

3

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading