Yandex Metrica

İsmail Kartal'a vefasızlık! Mourinho gelmeden Fenerbahçe dağıldı

İsmail Kartal'a vefasızlık! Mourinho gelmeden Fenerbahçe dağıldı

Fenerbahçe'de Mourinho'nun ismi kulüpte heyecan yaratırken, İsmail Kartal'ın geleceği belirsizleşti ve ve büyük oranda camia tarafından gözden çıkartıldı. Bu durumun etkisi olarak henüz şampiyonluk yarışı sona ermemişken takımın motivasyonunu bozan bir etken oldu.

Spor

19.05.2024, 09:01

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüşmelere başlaması, takımdaki yıldızlarla İsmail Kartal arasındaki bağları zayıflattı.

Türk futbolcu fabrikasına İspanyol kancası Türk futbolcu fabrikasına İspanyol kancası Haberi Görüntüle

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI

Fenerbahçe'de 8-9 Haziran'da yapılacak olan olağan genel kurul öncesi başkanlık yarışı hız kazanırken, en önemli gündem maddelerinden biri yeni teknik direktör oldu. Hem Ali Koç hem de Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü Jose Mourinho ile görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray rekora çok yakın! Transfer için dev ücret... Galatasaray rekora çok yakın! Transfer için dev ücret... Haberi Görüntüle

MOURINHO İLE GÖRÜŞMELER OLUMLU İLERLİYOR

Milliyet'in haberine göre, Mourinho ile yapılan görüşmeler olumlu bir seyir izliyor ve Portekizli teknik adamın alternatifleri oldukça güçlü. Bu durum, Fenerbahçe'nin güçlü bir teknik direktörle yeni sezona başlamasını sağlayacak gibi görünüyor.

İspanya, Avrupa Şampiyonası'ndan kazanılabilecek maksimum parayı kazandı İspanya, Avrupa Şampiyonası'ndan kazanılabilecek maksimum parayı kazandı Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN DURUMU BELİRSİZ: OYUNCULAR İLE İLETİŞİMİ KOPTU

Ancak, Mourinho'nun isminin kulüpte yarattığı heyecan, İsmail Kartal'ın geleceğini belirsizleştirdi. Takımdaki yıldız oyuncuların artık yeni bir teknik adamı beklediği için İsmail Kartal'a karşı tutumun değişti iddia ediliyor. Galatasaray derbisi öncesinde ve şampiyonluk yarışının en önemli maçında ortaya çıkan yeni teknik direktör iddiaları Fenerbahçeli futbolcuların İsmail Kartal'a duyduğu liderlik görüşünü bozmuş gibi görünüyor.

Sezon bitmeden gelen teknik direktör hamleleri Fenerbahçe için zararlı sonuçlar doğurabilir.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading