Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu

Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'in önemli isimlerinden Arina Fedorovtseva, yeni takımı olarak Çin ekibi Shanghai'i seçtiğini duyurdu.

Spor

20.05.2024, 15:42

Voleybol dünyasında önemli bir transfere imza atan isimlerden biri olan Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe Opet ile yollarını ayırdıktan sonra yeni takımını resmen duyurdu.

Barcelona Xavi'yle çocuk oyuncağı gibi oynuyor! Bir öyle, bir böyle... Barcelona Xavi'yle çocuk oyuncağı gibi oynuyor! Bir öyle, bir böyle... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN AYRILIŞ

Fenerbahçe Opet'te başarılı bir sezon geçiren Arina Fedorovtseva, kulüpten ayrılma kararı aldı. Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan takımda önemli bir rol oynayan Rus smaçör, yeni bir maceraya atılmak için hazırlandığını açıkladı.

Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli 3 silahı... Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli... Haberi Görüntüle

YENİ TAKIMINI AÇIKLADI

Arina Fedorovtseva, gelecek sezon için Çin'in güçlü ekiplerinden Shanghai ile anlaştığını duyurdu. Yaptığı açıklamada, "Merhaba, benim adım Arina Fedorovtseva. Gelecek sezon Shanghai'da forma giyeceğimi duyurduğum için çok mutluyum. Eminim iyi bir voleybol ve tutku göstereceğiz. Yakında görüşürüz." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading