Yandex Metrica

Beşiktaş'ta beklenmedik istifa! Yeni seçim süreci başlayacak

Beşiktaş'ta beklenmedik istifa! Yeni seçim süreci başlayacak

Beşiktaş'ta, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Şahabettin Önkol ile kurul üyeleri istifalarını yönetime sundu.

Spor

21.05.2024, 11:49

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kulübün 29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığı'na seçilen Şahabettin Önkol ve kurul üyeleri, 20 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla istifa ettiklerini açıkladı. İstifalar, Beşiktaş Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi.

TRT spikerinden anlamlı protesto! Soykırımcı İsrail'i anons etmedi TRT spikerinden anlamlı protesto! Soykırımcı İsrail'i anons etmedi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN YAPILANM AÇIKLAMA

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, konuyla ilgili resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüzün 29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığına seçilen Şahabettin Önkol ile kurul üyeleri, bugün (20 Mayıs 2024) itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığımıza istifalarını sunmuşlardır.

Şahabettin Önkol ile kurul üyelerinin istifaları, Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığı seçimi ile ilgili detaylı bilgilendirme daha sonra kulüp iletişim kanallarımız aracılığıyla yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

Beşiktaş gözlerinin yaşına bakmayacak: 9 futbolcu yolcu Beşiktaş gözlerinin yaşına bakmayacak: 9 futbolcu yolcu Haberi Görüntüle

YENİ SEÇİM SÜRECİ BAŞLAYACAK

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Şahabettin Önkol ve kurul üyelerinin istifalarının ardından yeni bir seçim sürecine girecek. Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığı için yapılacak yeni seçimle ilgili detaylı bilgilendirme ise ilerleyen günlerde kulübün resmi iletişim kanallarından duyurulacak.

2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste 2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste Haberi Görüntüle

KULÜP İÇİNDE HAREKETLİLİK

Açıklanan istifalar, Beşiktaş camiasında önemli bir hareketliliğe yol açtı. Kulüp üyeleri ve taraftarlar, yeni Seçme ve Sicil Kurulu'nun kimlerden oluşacağını merakla bekliyor. Yönetim Kurulu'nun yapacağı yeni atamalar ve seçim süreci, kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading