Yandex Metrica

Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli 3 silahı...

Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli 3 silahı...

Galatasaray'ın yıldız üçlüsü Mauro Icardi, Dries Mertens ve Hakim Ziyech, son 7 maçta takımlarına şampiyonluk yolunda büyük katkı sağladı.

Spor

14.05.2024, 11:35

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, bu süreçte takımın Okan Buruk'un elindeki en önemli ve tehlikeli 3 önemli silahı olan isimler Mauro Icardi, Dries Mertens ve Hakim Ziyech oldu.

SON DAKİKA | Türkiye'de oynayan efsane futbolcu trafik kazası geçirdi! Durumu kritik SON DAKİKA | Türkiye'de oynayan efsane futbolcu trafik kazası geçirdi!... Haberi Görüntüle

28 GOLÜN 17'Sİ ONLARDAN

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Sivasspor maçında 6 golü aralarında ikişer ikişer paylaşan üç futbolcu, son 7 haftalık periyotta atılan 28 golün 17'sini kaydederek takımlarına büyük bir katkı sağladılar.

Fenerbahçe kendi ipini kendi çekti! Spor yorumcuları yerden yere vurdu: Konyaspor- Fenerbahçe maç değerlendirmesi... Fenerbahçe kendi ipini kendi çekti! Spor yorumcuları yerden yere vurdu:... Haberi Görüntüle

ICARDI GEÇEN SENEKİ PERFORMANSINI SOLLADI

Galatasaray'ın bu sezonki en etkili golcüsü olan Mauro Icardi, üst üste oynadığı son 7 maçta boş geçmeyerek 9 gol attı ve 2 asist yapma başarısı gösterdi. Bu performansıyla bu sezon ligdeki gol sayısını 23'e, asist sayısını da 8'e çıkaran Arjantinli futbolcu, geçen sezondaki 22 gol 7 asistlik performansını şimdiden geride bıraktı.

Fatih Terim'i kızdıracak iddia Erol Bulut'tan geldi! Panathinaikos harekete geçti Fatih Terim'i kızdıracak iddia Erol Bulut'tan geldi! Panathinaikos harekete geçti Haberi Görüntüle

MERTENS'TEN 12 GOLE DOĞRUDFAN KATKI

Son 7 haftada 4 gol atan Dries Mertens ise bu karşılaşmalarda 8 asist yaparak takımına toplamda 12 gole doğrudan katkı sağladı.

Aziz Yıldırım'ın büyük fantezisi: Fenerbahçe'yi Los Galacticos yapmanın peşinde Aziz Yıldırım'ın büyük fantezisi: Fenerbahçe'yi Los Galacticos yapmanın peşinde Haberi Görüntüle

ZIYECH 6'DA 5 YAPTI

Hakim Ziyech de son 6 maçın 5'inde takımının skoruna katkı sağladı. Faslı futbolcu, sadece Hatay maçında gol veya asist kaydetmese de 4 gol atıp, 2 asist yaparak Galatasaray'ın hücum hattına önemli bir dinamizm kattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading