Yandex Metrica

Alex de Souza resmen Süper Lig'de

Alex de Souza resmen Süper Lig'de

Antalyaspor, teknik direktörlük koltuğu için Alex de Souza anlaştığını ve 2 yıl boyunca görev alacağını kamuoyuna duyurdu.

Spor

19.05.2024, 19:09

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, teknik direktörlük görevi için Brezilyalı futbol efsanesi Alex de Souza ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Evren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut teknik direktör Sergen Yalçın'ın sezon sonunda görevinden ayrılacağını belirtti.

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

YARDIMCI KADR DA BELLİ OLDU

Alkan Evren, gelecek sezon için birçok teknik direktörün gündeme geldiğini ifade ederek, Alex de Souza ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti. Evren, "Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Yardımcılıklarını Mehmet Aurelio ve 2 Brezilyalı teknik adam yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Arslan üstlenecek. Kendisiyle ligin bitiminin ardından Antalya'da imza töreni düzenleyeceğiz" dedi.

Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor: İlk temas kuruldu Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor:... Haberi Görüntüle

ÖRNEK BİR AİLEBABASI VE KARAKTER

Alkan Evren, Alex'in sadece futbol bilgisiyle değil, aynı zamanda karakteriyle de örnek bir isim olduğunu vurguladı. "Alex, Türkiye'deki bütün taraftarların karakteriyle, duruşuyla saygı duyduğu bir isim. Örnek bir aile babası. Antalyaspor'a da bu özellikleriyle çok yakışacak bir isim" ifadelerini kullandı.

Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Haberi Görüntüle

ALEX'İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştırarak başlayan 46 yaşındaki Alex de Souza, son olarak Brezilya Serie B ekibi Avai'de görev yaptı. Bir yıldır boşta olan Alex, Antalyaspor ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Haberi Görüntüle

İMZA TÖRENİ LİGİN BİTİMİNDE

Antalyaspor, sezonun tamamlanmasının ardından Alex de Souza için Antalya'da bir imza töreni düzenleyecek. Taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen bu törenle, Alex de Souza'nın Süper Lig'e dönüşü resmiyet kazanacak.

İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi Haberi Görüntüle

TARAFTARIN BEKLENTİİ BÜYÜK

Antalyaspor taraftarları, Alex de Souza'nın teknik direktörlük kariyerinde de futbolculuk dönemindeki başarısını tekrarlamasını umuyor. Alex, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Türk futbolseverlerin sevgisini kazanmıştı ve şimdi Antalyaspor'u başarıya taşıması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading