Yandex Metrica

Fenerbahçe kendi ipini kendi çekti! Spor yorumcuları yerden yere vurdu: Konyaspor- Fenerbahçe maç değerlendirmesi...

Fenerbahçe kendi ipini kendi çekti! Spor yorumcuları yerden yere vurdu: Konyaspor- Fenerbahçe maç değerlendirmesi...

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Şampiyonluk mücalesinde hayati önem taşıyan 3 puanı evine götüremeyen sarı lacivertli ekip, deplasmanda golsüz beraberliğe razı oldu ve şampiyon hayalleri imkansızlaştı. Spor yorumcularının ağır eleştirilerine maruz kalan Fenerbahçe için 'kendi ipini kendi çekti' ifadesi kullanıldı. İşte maç değerlendirmesi...

Spor

17.05.2024, 01:38

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'un konuğu oldu.

Golsüz eşitlikle biten mücadelede sarı lacivertli takım şampiyonluk yarışında ağır darbe alırken Konyaspor ligde kalma umutlarını tazeledi.

Ezeli rakibi lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkartan Fenerbahçe, kupa hasretine son verme hayallerini rafa kaldırdı.

Sezonun bitmesi 3 hafta kala, Fenerbahçelileri hüzün kapladı. Spor yorumcuları ise Konyaspor- Fenerbahçe maçını çok acımasızca eleştirdi. 

Aziz Yıldırım başkan adaylığı hakkında ilk kez konuştu: Çalışma içerisinde olursam... Aziz Yıldırım başkan adaylığı hakkında ilk kez konuştu: Çalışma içerisinde... Haberi Görüntüle

İSTATİSTİK YALANLARI

Emre Mor: Topla ne kadar buluşulduğuyla ilgili garip bir istatistik var!

Ya arkadaş; topla ne kadar çok buluştuğun değil, buluştuğun toplarla ne yaptığın önemli. Ne yazıkki bu istatistiği ciddiye alanlar var. Eğer sahada sorumluluk alıp topu istiyorsan sonunda bir şeyler yapman gerekmiyor mu?

Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran tartışmalı karar... Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran... Haberi Görüntüle

''KORKANIN KUPASI OLMAZ''

3. yerli oyuncu tercihini Mert Hakan'dan yana kullanan İsmail Kartal yanlışını aslında bu seçimiyle yaptı. Bu kadar kapanan, ilk yarıda senin kalene gelmeyi hiç düşünmeyen Konyaspor karşısında çift santrafor seçeneğini mutlaka değerlendirmeliydi.

Yapmadı, yapamadı… Şunu kimse unutmasın, "Korkanın kupası olmaz!" Bütün istatistikleri alsan neye yarar? Topla sen oynadın, en çok şutu sen çektin, en çok pası sen yaptın… Sonuç? Elde var sıfır!.

Arda Turan'ın Fenerbahçe bombası! İşte Eyüpspor'un şok transferi Arda Turan'ın Fenerbahçe bombası! İşte Eyüpspor'un şok transferi Haberi Görüntüle

''GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞUNU TEBRİK EDİYORUM''

Senin rakibin 3 haftada yürüye yürüye 13 gol atmış, sen 1 gol atabilmek için deliriyorsun! Şampiyonluk senin hakkın mı zannediyorsun? İsmail hoca kusura bakma ama kapanan takımlara karşı çözüm bulamadın. Anahtar olamadın.

Sadece 1 maç kaybettin sezon boyunca lakin rakibin kadar olamadın.. Bu sezon da böyle geldi geçti. Ne yazık. Son haftalarda Fenerbahçe taraftarının duymak istemediği yine ben söyleyeyim. Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik ederim..

Şampiyonlar Ligi Türklerin olacak! Başka ihtimal yok Şampiyonlar Ligi Türklerin olacak! Başka ihtimal yok Haberi Görüntüle

KIRIK DİŞ

Gürcan Bilgiç: Konyaspor'un direnmesi sürpriz değil. Hafta içinden itibaren şehrin ileri gelenleri, milletvekilleri tesislerde bu maç için takımı bilediler. Bu maçları sezon içinde çok ama çok oynadı Fenerbahçe.

Daha yakın tarihte Pendikspor var. İsmail Hoca'nın kurgusunda ezber yine bozulmadı. Bu kalabalığa ilk yarı tek santrfor ile saldırdı, sonrasında Batshuayi ile dengeyi sağladı. Tadic'in maç başındaki karşı karşıyasını ekleyebiliriz buna.

Beşiktaş'a panzehir geliyor! Almanlarla ilk temas kuruldu Beşiktaş'a panzehir geliyor! Almanlarla ilk temas kuruldu Haberi Görüntüle

''GALATASARAY ALTIN TEPSİDE BEKLİYOR''

Takımı "şampiyon yapsın" diye gelenler "kırık diş" oldular en kritik 90 dakikada. Böyle maçların taktiğinin içinde "ekstra" performanslar gerekir. Rakibin santrforu attı, senin ki yapamadı. Bu kadar basit aslında durum..

Galatasaray altın tepside bekliyor şampiyonluğunu. Fenerbahçe kart sınırındaki oyuncularının bazılarından da mahrum edilir, muhtemelen Seyrantepe'deki dev derbi öncesi. Çünkü bu ligde sürpriz sadece Fenerbahçe'nin yaşayabileceği bir durum. Bu geçmişte yaşananlarla sabit..

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e çok sert karşılık: İnsani değerlerini sorguluyoruz! Bize dil uzatanlar... Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e çok sert karşılık: İnsani değerlerini... Haberi Görüntüle

KENDİ İPİNİ KENDİ ÇEKTİ

Erman Toroğlu: Biri şampiyonluğa oynuyor diğeri düşmeye… Şampiyonluğa oynayan takımın ilk 45 dakikadaki görüntüsü hiç de şampiyonluğa oynayan takım gibi değil. Düşmeye oynayan takımın ilk 45 dakikası görüntüsünde tam düşmeye namzet bir takım. Ama şampiyonluğa oynayan takımın futbolu bu kadar kötü futbol oynayan Konyaspor'a gücü yetmedi..

Gene de bir iki pozisyon yakaladı sarı-lacivertliler. Konya'nın hiç pozisyonu yok. Aslında 90 dakika boyunca Fenerbahçe kalecisini Konyaspor yere yatıramadı.

Fenerbahçe kalecisi 90 dakikaya nasıl başladıysa pırıl pırıl öyle bitirdi. Hiç üstü başı çamur olmadan hesabını yapın. İkinci yarı Fenerbahçe değişikliklerle başladı tamam da İsmail Kartal devamlı santrfor aldı. Bu sefer de rakip ceza alanı çok kalabalıklaştı..

Yine de serseri atılan yan toplardan pozisyonlar buldular. Ama çoğunda Djeko başarılı olamadı. Bu yan toplarda o kadar çok acemice hareket ettiler ki amatörce oynayan Konyaspor savunmasını geçemedi. Konya kalecisi de çok iyi işler yaptı. Konya altın değerinde bir puan aldı. Fenerbahçe de buna da yardım etti. Dün gece için şunu söyleyebiliriz. Fenerbahçe intihar etti. Kendi ipini kendi çekti. Hiçbir bahanesi yok..

Milletler Ligi Türkiye Puan Durumu 2024 | FIVB Voleybol Milletler Ligi Türkiye kaçıncı sırada? Milletler Ligi Türkiye Puan Durumu 2024 | FIVB Voleybol Milletler... Haberi Görüntüle

''MEVLAM KAYDIRAMADI FENERBAHÇE'Yİ''

Lig bu sezon bu hale geldiyse F.Bahçe iç sahada kaybettiği puanlara baksın. Birisi herkesi yenerken diğeri 1 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Böyle gergin geçen mücadelede hakem Bahattin Şimşek büyük hata yapmadan 90 dakikayı bitirdi. Kısaca Fenerbahçe'nin oyun planı şu; saldım çayıra, Mevlam kayıra… Ama dün akşam Mevlam kayırmadı Fenerbahçe'yi….

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

1

1

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading