Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Galatasaray'ı imha planı!

Fenerbahçe'den Galatasaray'ı imha planı!

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, derbide forvet hattında Michy Batshuayi'yi tercih etmeyi planlıyor.

Spor

19.05.2024, 21:04

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında, Fenerbahçe zorlu bir derbi mücadelesinde Galatasaray'a konuk olacak. Teknik direktör İsmail Kartal, bu önemli karşılaşmada forvet hattında Michy Batshuayi'yi sahaya sürmeyi düşünüyor.

Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Haberi Görüntüle

BATSHUAYI 11'DE GÖREV ALACAK, DZEKO KULÜBEYE

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, İsmail Kartal, Galatasaray derbisine Michy Batshuayi ile başlamayı planlıyor. Edin Dzeko ise maçın gidişatına göre oyuna dahil edilecek. Kartal'ın son kararını bugün vereceği belirtildi.

18 Temmuz Fenerbahçe- Hull City hazırlık maçı biletleri ne kadar? 18 Temmuz Fenerbahçe- Hull City hazırlık maçı biletleri ne kadar? Haberi Görüntüle

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Fenerbahçe, Galatasaray maçı öncesinde hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanı, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Taktik ve bireysel çalışmalarla tamamlanan idmanda oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için Galatasaray karşısında galibiyet hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal, kadro seçiminde en formda oyuncularını sahaya sürerek derbiden galip ayrılmayı amaçlıyor. Michy Batshuayi'nin derbideki performansı, takımın gol yollarındaki en büyük kozu olacak.

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı Haberi Görüntüle

DERBİ STRATEJİSİ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin hızı ve bitiriciliğiyle rakip savunmayı zorlamayı hedeflerken, Edin Dzeko'nun tecrübesi ve oyun zekası ile maçın ilerleyen dakikalarında etkili olmayı planlıyor.

Süper Lig'in son haftalarına girilirken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi, ligdeki sıralamayı ve şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek. Fenerbahçe'nin forvet hattında yapacağı bu kritik tercih, maçın kaderini belirleyebilir. Tüm gözler, bu heyecan dolu mücadelede Fenerbahçe adına Michy Batshuayi ve Edin Dzeko'nun performansında olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading