Yandex Metrica

Premier Lig hayalleri suya düştü

Premier Lig hayalleri suya düştü

Okay Yokuşlu'nun takımı West Bromwich Albion, Championship play-off yarı finalinde Southampton'a 3-1 yenilerek Premier Lig'e yükselme şansını kaybetti.

Spor

19.05.2024, 19:13

İngiltere Championship play-off yarı final rövanş maçında, Okay Yokuşlu'nun formasını giydiği West Bromwich Albion, Southampton'a konuk oldu. St. Mary's Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi takım Southampton, 3-1'lik galibiyetle adını finale yazdırdı.

ManU ve Real Madrid arasında sıkışıp kaldı! Yılan hikayesini Yoro çözecek ManU ve Real Madrid arasında sıkışıp kaldı! Yılan hikayesini Yoro... Haberi Görüntüle

MAÇIN GOLLERİ VE KRİTİK ANLAR

İlk maçın 0-0 bitmesinin ardından, rövanş maçında Southampton üstün bir performans sergiledi. Southampton'a galibiyeti getiren goller, 49. dakikada Will Smallbone, 78 ve 86. dakikalarda Adam Armstrong'dan geldi. Armstrong'un ikinci golü penaltıdan kaydedildi. West Bromwich Albion'ın tek golü ise 90+7. dakikada Cedric Kipre'den geldi.

Okay Yokuşlu, maça ilk 11'de başladı ve 64. dakikada yerini Yann M'Vila'ya bıraktı.

Mertens'ten Batshuayi'ye flaş sözler! Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesiyle alakalı öyle bir yorum yaptı ki... Mertens'ten Batshuayi'ye flaş sözler! Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesiyle alakalı öyle bir... Haberi Görüntüle

FİNAL KARŞILAŞMASI

Southampton, Championship play-off finalinde Leeds United ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maçın galibi, Premier Lig'e yükselecek son takım olacak. Championship'te sezonu lider tamamlayan Leicester City ve ikinci sıradaki Ipswich Town, doğrudan Premier Lig'e yükselme başarısını göstermişti.

Türkiye'nin Yaz Olimpiyat Oyunlarındaki başarısı! İşte Olimpiyat madalyası kazanan sporcular Türkiye'nin Yaz Olimpiyat Oyunlarındaki başarısı! İşte Olimpiyat madalyası kazanan sporcular Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

West Bromwich Albion, Premier Lig'e yükselme hedefiyle başladığı sezonda play-off yarı finalinde elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Okay Yokuşlu'nun da büyük katkı sağladığı takım, gelecek sezon için yeniden yapılanma ve hedeflerini gözden geçirme sürecine girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading