Yandex Metrica

Fatih Terim'i kızdıracak iddia Erol Bulut'tan geldi! Panathinaikos harekete geçti

Fatih Terim'i kızdıracak iddia Erol Bulut'tan geldi! Panathinaikos harekete geçti

Fatih Terim'in sezon sonunda Panathinaikos'tan ayrılacağı haberleri gündem olmaya başlarken tecrübeli hocayı kızdıracak bir iddia ortaya atıldı. İngiltere ekiplerinden Cardiff City'de hoccalık yapan Erol Bulut, gelecek sezon kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken Yunan ekibiyle görüştüğü iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

13.05.2024, 11:55

Sezon başında sürpriz bir şekilde Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim'in sezon sonunda ayrılacağı duyuruldu.

2 yıldır hocalık yapmayan Terim, ani kararla Yunan ekibiyle imza atmasının ardından muhteşem bir başlangıç yaptı ancak işler sandığı gibi gitmedi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Yunan ekibi, son 2 maçta puan kayıpları yaşamaya başladı ve bunun faturası tecrübeli hoca Fatih Terim'e kesildi.

Eleştirilerin odağında kalan Terim, play-off maçlarında üst üstte AEK ve Aris takımlarına mağlup oldu.

Yunan basını Fatih Terim'in sezon sonunda Panathinaikos'dan ayrılacağını duyurdu.

Öte yandan İngiltere Championship'te mücadele veren Cardiff City'i çalıştıran Erol Bulut'un taraftarların kalması için tezahüratlarda bulunsada geleceği hakkında henüz bir karar vermedi.

49 yaşındaki tecrübeli hocayı, Fiorentina başta olmak üzere birçok İtalyan ekipleri ilgileniyor.

Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a geliyor! Bu transfer çok konuşulacak... Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a geliyor! Bu transfer çok konuşulacak... Haberi Görüntüle

İDDİA EDİLDİ!

Erol Bulut'un Fatih Terim'in yerine Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçeceği ortaya atılan iddialar arasında yer almakta.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading